Natječaj

Ivana Jajalo nagrađuje djecu snimanjem pjesme

Lifestyle / Flash | 31. 03. 2017. u 07:41 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Jesi li možda dijete koje pjeva pod tušem i maštaš da jednog dana uđeš u studio i snimiš svoju vlastitu pjesmu? I ja sam nekad bila jedno takvo dijete, puno mašte i “nerealnih” snova. Svirala sam klavir po klupi, po bilježnici, po živcima svojih nastavnika, ukućana. Danas je taj zamišljeni klavir tu u mojoj sobi, stvaran i vrlo težak. Sjećam se radosti kada sam snimila svoju prvu pjesmu, “Sjećanja”. Takvu radost želim i vama mali prijatelji.U mom studiju spremne su pjesme i upravo traže svog vlasnika”, kazala je Ivana Jajalo za Bljesak.info I pozvala svu djecu da se prijave na njezin nagradni natječaj.

Pobjednik dobiva studijsko snimanje pjesme, a pravila su vrlo jednostavna:

1. Moraš biti dijete! (po godinama)

2. Ako nemaš vlastiti facebook, podijeli moj singl “Ne ubijaj ljubav” na maminom ili tatinom “zidu”

3. Zaprati me na Instagramu  i mojoj službenoj facebook stranici  kako bi bio/bila u korak sa svime!
3. Snimi video na kojem pjevaš moj singl “Ne ubijaj ljubav”
4. Podijeli video na mojoj službenoj facebook stranici (u opisu navedi neki status u kojem pozivaš na glasanje, i i obavezno svoje ime)

5. Video sa najviše lajkova pobjeđuje

Pobjednik snima pjesmu u lipnju 2017. a deset najlboljih izvođača sudjelovat će u snimanju pjesme "Božić bez tebe", sa novog albuma "Falsetto".

Zainteresirani kandidati imaju dva tjedna da nauče pjesmu i onda igra počinje.

“Mjesec dana ćemo se igrati, a onda ćemo pjevati skupa u studiju Eros, u Mostaru. Dolazim sa Sicilije sa novim pjesmama, ravno u studio”, najavila je Ivana.

Kopirati
Drag cursor here to close