Pogledajte program

Ivan Zak stiže na Međunarodni ljetni karneval u Čapljini

Pored promenade, vatrometa i izbora kraljice Karnevala, u Čapljini će biti održan i veliki koncert Ivana Zaka.
Lifestyle / Flash | 01. 08. 2018. u 15:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni ljetni karneval Čapljina 2018. obilježit će ove godine 20. godina postojanja, što je zaista vrijedan jubilej.

Kao i svake godine, uz standardan program na Trgu kralja Tomislava - predstavljanje skupina, predstavljanje kraljice Karnevala, promenade ulicama...bit će održan i koncert.

Okupljene će na velikom koncertu povodom Međunarodnog ljetnog karnevala zabavljati Ivan Zak.

 

Karneval će ove godine trajati dva dana, 17. i 18. kolovoza, a započet će u petak (17. kolovoz) Dječjim karnevalom na Trgu kralja Tomislava u 17.00 sati (Kreativna radionica, igre, maskote, dječja povorka ulicama grada), dok će u 21.00 sati uslijediti Karneval party.

Program se nastavlja u subotu (18. kolovoz). Karnevalske skupine okupit će se u 15.00 sati u Mogorjelu, nakon čeka slijedi prijam predstavnika inozemnih karnevalskih grupa i gostiju u Villa Rustici Mogorjelo.

U 19.00 sati je na rasporedu karnevalska povorka ulicama Čapljine, a u 20.30 sati predstavljanje svih sudionika karnevalske povorke na pozornici na Trgu kralja Tomislava.

U 21:30 slijedi proglašenje kraljice karnevala i njenih pratilja uz  vatromet, a od 22.00 sata koncert Ivana Zaka, dok točno u ponoć kreće after party.

Kopirati
Drag cursor here to close