Svečana manifestacija

IV. Osnovna škola Mostar obilježila 'Dan škole'

Lifestyle / Flash | 21. 05. 2015. u 10:24 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

IV. Osnovna škola Mostar obilježila je u četvrtak 21. svibnja 'Dan škole'. Edukativno zabavnim programom i predstavljanjem rada i uspjeha škole učenici i nastavno osoblje ponosno su opravdali godine svog truda i rada.

Djelatnici i učenici su se spomenuli svih prijašnjih nastavnika i generacija koji su doprinijeli razvoju škole, ali su istaknuli i uspjehe svih učenika koji trenutno pohađaju ovu ustanovu.

''Imamo divne i uspješne generacije naših učenika, koji bilježe rezultate u svim životnim sferama. Iznimno mi je drago što su pohađali i pohađaju našu školu, jer se u školi uči za život. Čestitam svim našim učenicima, osobito učenicima koji su cijelo devetogodišnje školovanje prolazili odličnim uspjehom'', rekla je u svom obraćanju ravnateljica škole Seada Kuštrić, ističući kako svi moramo razmišljati kritički.

''Svi učenici odlaze iz naše države i traže zaposlenje i svoje mjesto pod suncem u svijetu. Trebamo naše mlade uspješne zadržati ovdje i pružiti im mogućnost da pokažu svoje znanje i vještine'', kazala je.

Ravnateljica Kuštrić je proglasila učenicu generacije 2006./2015. godine Amnu Trčalo, koja je svih devet godina školovanja prolazila odličnim uspjehom, osvajala nagrade na brojnim natjecanjima, ali i 'bila dobar školski drug i istinski prijatelj'.

Amna je zajedno sa svojim kolegama potaknula sve učenike, ističući kako mladi sami trebaju biti promjena koju žele vidjeti.

Kopirati
Drag cursor here to close