rodila majka

Ireland Baldwin slobodu skidanja 'povukla' od majke Kim Basinger

Lifestyle / Flash | 23. 11. 2016. u 15:14 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sklonost javnom pokazivanju gologa tijela, gotovo da može biti i genetska. U svakom slučaju, po pitanju obitelji Basinger, određene poveznice postoje.

Slavna Kim Basinger (62) još je 1983. godine krasila naslovnicu Playboy svojim erotskim prirodnim ljepotama, a njezina kćerka Ireland Baldwin sve češće pokazuje kako je naslijedila taj dar od mame.

Za najnoviju knjigu američkog fotografa Aladdina Ishmaela, naslovljenu „My Hotel Room“, 21-godišnja Ireland pozirala je u prilično provokativnoj pozi.

Bez grudnjaka, bez hlača ili suknje, s kreditnom karticom u ustima (?!), uz mnoštvo dizajnerskih lančića na sebi, ova djevojka je profesionalno pozirala u sobi jednog hotela na Beverly Hillsu, pokazavši talent i solidno iskustvo ispred kamera.

Sve za karijeru!, davno je pokazala mama Kim svojim primjerom.

U filmovima "9 1/2 Weeks" (1986.) i "Nikad ne reci nikad" (iz serijala James Bond, 1984.), Kim Basinger se nije obazirala na čednost.

Kim Basinger sa kćerkom Ireland Baldwin

Kako će sve to 'vrjednovati' otac mlade Ireland, također slavni glumac Alec Baldwin (58), drugo je pitanje.

Ali, do mamine slave i karijere, čini se, dug je put za mlađanu Ireland Baldwin.

Mama je, pored ostaloga, i dobitnica Oscara ( "L.A. povjerljivo", 1997.), a nalazi se na 12. mjestu Playboyevog popisa najseksipilnijih žena 20. stoljeća.

Njezine filmske uloge pokazale su kako šablon fatalne plavuše ništa ne kazuje, ukoliko se istinski ne potrudiš postati pravom glumicom, kao što Kim, Merylin i ostale slavne plavuše filma zasigurno jesu.

Kopirati
Drag cursor here to close