Primijeti me, care!

Influencer istetovirao Elona Muska na glavu

Priča kako je 2016. godine radio u zatvoru i odjednom mu je "neki unutarnji glas rekao: 'Traži znanje'".
Lifestyle / Flash | 23. 11. 2022. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli RODRIGO AMÉRICA (@rodrigoamericaoficial)

Influencer iz Brazila Rodrigo América tetovirao je ime svog idola Elona Muska - na glavi. Metro piše kako se ovaj čovjek tetovirao kako bi privukao pozornost tehnološkog milijardera u nadi da će ga on putem SpaceX-a poslati na putovanje na Mars, piše portal Index.

América, koji ima skoro pola milijuna pratitelja, rekao je da mu je novi vlasnik Twittera "inspiracija".

"Ono što on radi, sve ono što će napraviti, odvesti ljude na Mars, znači da će njegovo ime ući u povijest. On mi je inspiracija", otkrio je América lokalnim medijima.

Ime najbogatijeg čovjeka na svijetu ispisano je sada boldiranim slovima preko čitavog njegovog čela. Uz Muskovo ime istetovirao je i raketu. América je dodao kako je godinama bio opsjednut i intergalaktičkim prostorima.

Priča kako je 2016. godine radio u zatvoru i odjednom mu je "neki unutarnji glas rekao: 'Traži znanje'". Kaže da nakon toga "više nije mogao raditi u sustavu" i dao je otkaz. Danas na svom tijelu ima desetak tetovaža posvećenih izvanzemaljcima.

Ranije je América već izjavljivao da on "stvarno vjeruje u život na drugim planetima" i da je njegova 20-godišnja kći toga itekako svjesna.

"Ona zna da će, ako jednog dana odem na Mars, to biti za dobrobit čovječanstva", rekao je.

Kopirati
Drag cursor here to close