stazama superhika

Ima li Affleckova nova cura loš utjecaj na ovog 'liječenog' alkoholičara?

Lifestyle / Flash | 03. 08. 2017. u 22:40 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Podvrgnuo sam se liječenju od alkoholizma", kazao je u ožujku ove godine glumac Ben Affleck u jednome razgovoru, što je bilo njegovo javno priznanje ovisnosti s kojom se godinama borio.

"To je nešto s čime sam se zadnjih godina borio i čime ću se i ubuduće morati sučeljavati", kazao je Affleck.

U to vrijeme je na Facebooku pisao kako čini sve da bi bio što bolji otac. On s Jennifer Garner ima troje djece: Violet (11), Seraphina (8) i Samuel (5).

Međutim, čini se kako su sva nastojanja i trud zasad bili uzaludni, jer zvijezda Hollywooda je, očito, opet u dobroj formi po pitanju druženja s čašicom, a u konačnici i s flašicom.


Nagađa se da bi uzrok njegovom vraćanju alkoholu mogla biti nova životna pratilja Lindsay Shookus.

Dok je bio u braku s Jennifer Garner, obiteljski i općenito privatni život bio je za njega prilično dobro reguliran, ali je unatoč svemu često kući dolazio pijan.

Otkad je u vezi s producenticom Shookus, partijanje i obilasci noćnih klubova, za ovaj par postali su ''modus vivendi''.

Takav stil života ne pogoduje nedavnome pokušaju odvikavanja od alkohola, a uz činjenicu da ni Lindsay Shookus ne bježi od dobre kapljice, šanse da se opet ''udesi'' svakodnevno su sve veće.

Radar Online piše kako je Affleck viđen u dućanu pića u Los Angelesu, gdje je za sebe i svoju Lindsay kupio omiljeno rosé vino i tekilu Margaritu.


Čak i da novinari koji ih prate nisu ništa napisali, po ekspresiji njihovih lica i upaljenim maglenkama na očima nije teško zaključiti da su negdje upali u prilično punu bačvu...

Kopirati
Drag cursor here to close