Kako se sada sudbeno vjenčati?

Grad Mostar: Sva zakazana vjenčanja prema rasporedu, ali ...

Sva zakazana vjenčanja obavljat će se prema zakazanom rasporedu, ali isključivo unutar službenih prostorija Grada Mostara i uz minimalan broj sudionika.
Lifestyle / Flash | 16. 03. 2020. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na danas održanom sastanku Kolegija gradonačelnika vezano za pojavu pandemije CORONA virus-19, a u cilju sprječavanja i suzbijanja pojave zarazne bolesti Grad Mostar- gradonačelnik na temelju članka 43. Statuta Grada Mostara (Gradski službeni glasnik Grada Mostara broj:4/04) i (Službeni glasnik Grada Mostara broj:8/09 i 15/10) donio je sljedeću Odluku.

  1. U Gradskoj upravi Grada Mostara počevši od sutra, utorka, 17.3. 2020. godine radno vrijeme  se organizira u vremenu od 8 do 14 sati.
  1. Rad sa strankama organizira se u vremenu od 09 do 12 sati.
  1. Na ulazu u sve službene prostorije Gradske uprave, koje pružaju usluge građanima, ograničit će se broj osoba koje istovremeno mogu ući i boraviti u njima.
  1. Sva zakazana vjenčanja obavljat će se prema zakazanom rasporedu, ali isključivo unutar službenih prostorija Grada Mostara i uz minimalan broj sudionika.
  1. Gradska uprava Mostara sve građanke i građane na maksimalnu odgovornost prema svom i zdravlju drugih, te da se pridržavaju svih mjera i preporuka koje izdaju nadležne zdravstvene institucije i ustanove.
  1. Buduće mjere Gradska uprava Mostara usklađivat će u koordinaciji s odlukama Stožera civilne zaštite  Hercegovačko-neretvanske županije.
Kopirati
Drag cursor here to close