Vremenska prognoza

I danas pretežito oblačno

Vjetar slab do umjeren južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od 2 do 7 na jugu do 10, a najviša dnevna od 8 do 14 stupnjeva.
Lifestyle / Flash | 16. 02. 2022. u 07:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postupno smanjenje oblačnosti tijekom dana. U jutarnjim satima slaba kiša je moguća u Hercegovini, središnjim i istočnim područjima Bosne.

Vjetar slab do umjeren južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od 2 do 7 na jugu do 10, a najviša dnevna od 8 do 14 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura oko 3, a najviša dnevna oko 10 stupnjeva.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tijekom dana, postupno smanjenje oblačnosti i sunčanije. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 9, a najviša dnevna od 8 do 14 stupnjeva.

Za petak se u Bosni najavljuje umjereno oblačno vrijeme, uz postupno smanjenje oblačnosti. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. U Hercegovini sunčano uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 8, a najviša dnevna od 9 do 15, na jugu do 17 stupnjeva.

U subotu nas očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, se očekuje padailne. Jutarnja temperatura od 4 do 9, na jugu do 12, a najviša dnevna od 10 do 16 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close