Zahlađenje u srijedu

I danas na snazi narančasti meteoalarm zbog vrućina

Upaljen je narančasti meteoalarm što znači da je vrijeme opasno.
Lifestyle / Flash | 16. 08. 2021. u 07:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U našoj zemlji danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar umjeren jugozapadni. Jutarnja temperatura od 18 do 24, na jugu do 26, a dnevna od 35 do 41 stupanj, prognozira Federalni hidrometeorološki zavod.

Upaljen je narančasti meteoalarm što znači da je vrijeme opasno.

Slično kao u proteklom periodu, ugodnije u prijepodnevnim satima, potom vruće i sparno, uz nadprosječne temperature zraka.

Približavanje poremećaja u sjeverozapadnim i istočnim područjima će dodatno uticati na povećanje tegoba kod kroničnih bolesnika i osjetljivih osoba.

Sutra u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. U jutarnjim slaba kiša je moguća ponegdje na sjeveru i sjeverozapadu Bosne. Poslijepodne pljuskovi i grmljavina se očekuju u središnjim, istočnim, jugozapadnim područjima Bosne i u sjevernim područjima Hercegovine.

Jutarnja temperatura od 16 do 21, na jugu do 25, a dneva u Krajini od 18 do 22, u ostatku Bosne od 23 do 29 stupnjeva. U Hercegovini dnevna temperatura zraka od 28 do 34.

U srijedu jutro i prije podne u Bosni pretežno oblačno sa kišom u većini područja. Poslijepodne prestanak padaline i postupno razvedravanje. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Poslijepodne su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 24, a dnevna od 19 do 25, na jugu od 28 do 33 stupnja.

 

Kopirati
Drag cursor here to close