Vrućina

I dalje vruće: Temperature iznad 30 stupnjeva

Lifestyle / Flash | 20. 06. 2017. u 13:06 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni će sutra, prijepodne, biti sunčano, a u Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U drugoj polovici dana u Bosni se očekuje jači razvoj oblačnosti koji će u poslijepodnevnim i večernjim satima uvjetovati pljuskove i grmljavinu. Lokalno pljuskovi mogu biti obilni. Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Uz olujne oblake će biti jačih udara vjetra. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 15, na jugu od 15 do 20 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom će se kretati između 28 i 33 stupnjeva.

U Sarajevu će veći dio dana bit će sunčano. Povećanje oblačnosti u poslijepodnevnim satima. Lokalno pljusak kiše je moguć u kasnim poslijepodnevnim i večernjim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 13, a najviša dnevna oko 29 stupnjeva.

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo pretežno sunčano vrijeme.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 12, Livno 25, Sarajevo 26, Srebrenica 27, Bugojno i Jajce 28, Drvar, Neum, Sanski Most, Trebinje i Zvornik 29, Bihać, Gradačac i Zenica 30, Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Grude i Prijedor 31, Mostar i Stolac 32 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close