Natjecanje DJ-eva

I BiH ima svog predstavnika na natjecanju na Ibizi

Lifestyle / Flash | 11. 05. 2014. u 16:54 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Elvis Džombić iz Tuzle, poznatiji kao DJ Borg predstavljati će BiH na prestižnom natjecanju DJ-eva na Ibizi, što je sinoć u Domu mladih odlučio žiri Mix-off događaja povodom Internacionalnog natjecanja Burn Residency.

''Svirao sam mix u kojem preferira tech house, vrsta elektronske glazbe. Tehniku sviranja, koju je ocijenjivao između ostalog četveročlani žiri, naučio sam sam odnosno nikada nisam imao svog mentora'', kazao je za Agenciju FENA DJ Borg.

S obzirom da je oprema veoma skupa za izvođenje elektronske glazbe Borg se prisjetio kako je svaku marku skupljao za kupovinu gramofona i prve CD playere.

''U tome mi je najveću podršku pružao pokojni otac, kojem sam i posvetio večeranji nastup'', istakao je Borg uz kojeg su finalisti natjecanja bili Zlijay Aka Mixmaster Zlee iz Sarajeva, Siniša Lukić iz Brčkog, Joma Maja iz Banja Luke i No Goverment iz Mostara.

O pobjedniku drugog bh. predstavnika na natjecanju odlučivao je žiri u sastavu Suzane Gostimirović, agentice i menadžerice DJ-eva i producenata iz Beograda, Samir Čulić urednik omladinskog programa BH radija 1, DJ Soul i prošlogodišnji pobjednik natjecanja DJ El Karinho.

''Nije bilo lako biti žiri na natjecanju, jer se zaista radilo o nijansama ko je bolji. U odnosu na konkurenciju moguće je da je stil DJ Borga bliži onome što je u elektronskoj glazbi trenutno aktualno na Ibizi'', kazao je za Fenu predsjednik žirija Samir Čulić.

Kopirati
Drag cursor here to close