Tradicionalno

Humanitarno druženje ''Božić u Posušju''

Lifestyle / Flash | 09. 12. 2015. u 09:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju 23. i 24. prosinca održava se tradicionalno dvodnevno humanitarno druženje ''Božić u Posušju''.

Prvog dana druženja posjetitelje očekuje druženje uz pjesmu, vino, čaj, roštilj i kuhane specijalitete, a za 17 sati predviđeno je spuštanje Djeda Božićnjaka na Trg hrvatskih branitelja.

Drugi dan rezerviran je za tradicionalno druženje uz vino i bakalar, uz nastup kulturno-umjetničkih društava. Najmlađe će razveseliti Djed Božićnjak i vilenjak koji će djecu počastiti darovima, priopćeno je iz Općine Posušje.

S obzirom da je manifestacija humanitarnog karaktera, na Trgu će se nalaziti kutije preko kojih će se prikupljati prilozi za najpotrebitije obitelji u općini Posušje.

Organizator ove manifestacije je Općina Posušje u suradnji s organizacijama: ''PAUK'', HGSS Stanica Posušje, Vijeće mladih općine Posušje, Turistička zajednica ŽZH – podružnica Posušje, KUD ''fra Petar Bakula'', KŠD ''Rakitno'', muška i ženska klapa ''Zvizdan'', Klapa ''Grga'', vokalni sastav ''BelCanto'' i Zajednica žena ''Kraljica Katarina Kosača''.

Kopirati
Drag cursor here to close