Čitluk

Humanitarna udruga fra Didak Buntić osigurala skladište i ured za rad

Humanitarna udruga fra Didak Buntić, Čitluk, na poseban način skrbi o starima i bolesnima na prostoru cijele Hercegovine.
Lifestyle / Flash | 24. 10. 2017. u 13:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna udruga fra Didak Buntić u utorak, 31. 10. 2017. godine u 18.00 sati otvorit će skladište i ured u novoizgrađenoj zgradi u Dragićini. Zgrada je smještena kod mjesnog groblja i sportskog igrališta, a dobar dio novčanih i materijalnih sredstava za izgradnju ureda i skladišta HU fra Didak Buntić uspjela je osigurati uz pomoć svojih članova i raznih donatora.

Otvaranje skladišta i ureda za HU fra Didak Buntić svečan je i važan događaj, te stoga iz Udruge pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže prilikom svečanog otvaranja i u zajedništvu podijele veselje zbog uspješno realiziranog projekta.

Humanitarna udruga fra Didak Buntić, Čitluk, na poseban način skrbi o starima i bolesnima na prostoru cijele Hercegovine.  Udruga djeluje od 2011. godine i može se pohvaliti da je od osnutka do danas učinila mnogo za bolesnike na području cijele Hercegovine, piše Čitluk.ba.

Udruga bolesnicima pomaže na način da im besplatno ustupa bolesničke krevete, antidecubitus dušeke, invalidska kolica, hodalice, štake i još nekoliko pomagala koja koriste bolesnicima. Inicijator pokretanja HU fra Didak Buntić bio je fra Miljenko Mika Stojić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close