Čapljina

Humanitarna udruga Cvijet svečano obilježila Međunarodni dan djeteta

Lifestyle / Flash | 07. 10. 2015. u 15:10 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana djeteta i održavanja dječijeg tjedna čapljinsku Humanitarnu udrugu Cvijet posjetili su predstavnici Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ Janja Milinković i Salko Čolaković.

U zajedničkom razgovoru i druženju , upoznali su se sa radom , aktivnostima , problemima i ciljevima udruge. Tom prigodom darivali su udrugu glazbenom linijom.

U prostorijama udruge održana je i kreativna radionica pod sloganom „Rastimo zajedno „ kojoj su se pridružile male volonterke iz O.Š. Čapljina .

''Želimo ukazati na važnost poštivanja dječijih prava ,koja su temeljni dio ljudskih prava , kao i na prava osoba sa invaliditetom, koja se nažalost ne poštivaju.

HU Cvijet djeluje u Čapljini već šest godina i okuplja osobe sa teškoćama u razvoju njihove roditelje i prijatelje udruge. Aktivnosti udruge usmjerene su na integraciju, odnosno inkluziju, osoba sa invaliditetom u sve segmente života.

Zahvaljujemo se predstavnicima Ministarstva zdravstva , rada i socijalne skrbi na posjeti i zajedničkom druženju sa našim članovima'', istaknula je za Bljesak.info Adrijana Suton, predsjednica Udruge.

Kopirati
Drag cursor here to close