Ludi za proslavama

Horoskopski znakovi koji obožavaju božićne i novogodišnje praznike

Horoskopski znakovi koji obožavaju Novu godinu i Božić
Lifestyle / Flash | 19. 12. 2018. u 11:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Astrolozi su primijetili da se ljudi rođeni u određenim horoskopskim znakovima više raduju praznicima. Kod njih su domovi već uvelike ukrašeni, božićni filmovi su odabrani, a pravljenje kolačića sa novogodišnjim motivima kolačića već je počelo. Otkrivamo koji su to znakovi koji već slave najsvečaniji dio godine.

Ribe

Ako vam prijateljica u ovom horoskopskom znaku ovih dana ne odgovara na pozive, znajte da je u šopingu, pravi kolače ili stavlja lampice na prozore.

Ni ne pokušavajte njenu božićnu playlistu zamijeniti nekom drugom muzikom, pokvarićete joj raspoloženje. Romantične ribe u mislima prizivaju praznike tokom cijele godine.

Lav

Lavovi su ljubitelji dobre zabave i društva, pa se raduju blagdanskom razdoblju. Oni su apsolutne zvijezde svakog božićnog ručka i blagdanskog okupljanja. Najčešće nisu previše zainteresirani za kuhanje, ali zato su sjajni zabavljači. Puno pažnje posvećuju kupovini poklona jer žele oduševiti svoje najmilije i malo ih "razmaziti" u ovo doba godine, navode Nezavisne novine.

Rak

Ovaj brižni znak voli toplu blagdansku atmosferu pa je sasvim jasno zašto se nalazi na ovoj listi. Rakovi obožavaju blagdane i sigurno neće čekati posljednji trenutak da bi obavili sve što treba. Prvi će kupiti poklone dok još nitko i ne razmišlja o njima i onda se baciti na ukrašavanje, a velika je vjerojatnoća da će i prvi imati  ukrašenu jelku. Rakovima je ovo najljepši period u godini i zato u njemu žele što duže uživati.

Bik

Vrijedni bikovi rijetko se prepuštaju ljenčarenju i odmoru. Međutim, kada stigne prosinac i božićni praznici, nitko ih neće zaustaviti u tome. Bikovi jednostavno podjetinje tijekom blagdana i nemojte se začuditi ako ih vidite kako sa djecom prave snješka i pjevuše neku novogodišnju melodiju. Ovo je doba godine kada uzimaju svoju pauzu, prepuštaju se hrani, dobrom društvu i slavlju.

Djevica

Dok se ostalim znakovima diže kosa na glavi od same pomisli na čišćenje doma, pečenje kolača i brojne goste koji će proći kroz njihov životni prostor, Djevica je spremna za akciju. Nitko poput ovog perfekcioniste ne uživa u svim pripremama za blagdansko veselje. Njen dom blistat će od čistoće i puno prije samog Božića postati prava mala oaza u kojoj će uživati s obitelji i prijateljima.

Kopirati
Drag cursor here to close