Zanimljive činjenice

Horoskopski znakovi i statistika

Zanimljive činjenice o svakom horoskopskom znaku
Lifestyle / Flash | 04. 08. 2018. u 13:39

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Statističko istraživanje vezano uz, vjerovali ili ne, horoskopske znakove došlo je do nekih zanimljivih činjenica o svakom znaku.

Ovan

Nisu osobito uspješni u vođenju poslovnih pregovora i suradnje, bez imalo uvijanja reći će što misle o laganju i nepoštenju. Uporni su i ne odustaju dok ne ostvare zacrtane ciljeve.

Najnestrpljiviji su vozači u horoskopu: Podaci britanskog i njemačkog Nacionalnog udruženja vozača svjedoče da pripadnici ovog znaka vode u broju automobilskih nezgoda, čiji je uzrok preticanje i nepoštivanje crvenog svjetla.

Bik

Visoko su na ljestvici omiljenih šefova jer znaju cijeniti sposobnosti svojih podređenih i nagraditi ih prema zaslugama.

Strpljivi su i u stanju su godinama čekati da im objekt njihovog interesa uzvrati osjećaje, a prilično su ljubomorni kad shvate da i drugi pokazuju interes za njihovog partnera. 

Blizanci

Mastori su komunikacije i humora, a vole biti u trendu i ulažu mnogo u izgled.

U staračkim domovima sklapa se više brakova između Blizanaca nego među drugim znakovima.

Pobjednici različitih kvizova prema jednom američkom istraživanju najčešće su Blizanci u horoskopu, a među naredovitijim su pacijentima u ordinacijama psihologa i psihijatara specijeliziranih za liječenje fobija od vatre, visine ili zatvorenog prostora.

Rak

Statistika pokazuje da Rakovi spadaju među najbolje savjetodavce, iako sebi ne znaju pomoći.

Rakovi se ne snalaze najbolje u ulozi nadređenih. Izbjegavaju držati govore ili izlagati se u javnosti.

Obiteljski život je njima od posebne važnosti, a sve drugo je u drugom planu.

Lav

Istraživanja sprovedena u Holywoodu, New Yorku i u Francuskoj pokazuju da su Lavovi najvredniji posjetioci važnijih društvenih događaja i da su redovno prisutni na svim glamuroznijim zabavama. Najviše estradnih zvijezda rođeno je baš u ovom znaku.

Smatra se da su Lavovi veliki gurmani; slaba točka su im slatkiši, torte, sladoledni kupovi i palačinke.

Djevica

Po nekim statistikama, Djevice su najstrastveniji čitaoci ljubavnih romana.

One imaju najosjetljiviji probavni sustav. U pravilu njihov želudac luči višak želučane kiseline, pa često obolijevaju od čira na želucu.

Djevice su neznatno zastupljene u populaciji alkoholičara i narkomana.

Vaga

Mišljenje da je znak Vage jedan od najljepših u Zodijaku podržavaju i stručnjaci iz kozmetičke industrije.

Sociološka istraživanja pokazuju da je u brakovima, u kojima razlika u godinama između supružnika iznosi deset ili više godina, znak Vage zastupljeniji od drugih.

Suprotno vjerovanju, Vage nisu strastveni ljubitelji čokolada, niti raznih “bakanalija”. Prednost daju kuhanoj hrani, juhama, umacima…

Škorpion

Ljudi koji ih poznaju, tvrde da je s njima vrlo zabavno, a najviše uživaju u njihovim lucidnim provokacijama i duhovitim dosjetkama koje gađaju u srž problema.

Propale tvrtke imaju najviše šansi za oporavak ako se nađu u rukama stručnih Škorpiona. Oni su majstori u svim poslovima koji zahtijevaju rekonstrukcije, reorganizacije, traženje novih puteva.

Više od drugih znakova vole pokazivati upadljive tetovaže po cijelom tijelu, višestruko probušene uši, a žene Škorpioni vole nositi nakit na nosu ili u pupku.

Strijelac

Bračni partneri Strijelaca smatraju da je najveća mana njihovih supružnika sklonost nevjeri.

Čini se kao da oni ne vole stolice. Televiziju najradije gledaju sjedeći na jastucima na podu, a često i spavaju na podu. Čak i dok jedu sjede na turski način.

Istraživanje je utvrdilo da Strijelci imaju najbrže reakcije za volanom. Papučicu nožne kočnice pritiskaju 5% brže od drugoplasiranih Ovnova, te se smatraju pouzdanim vozačima.

Iako su skloni razvodima, oni ne zauzimaju sam vrh ove nezahvalne liste. Statistički podaci govore da je brak sklopljen između Strijelca i Blizanca kombinacija koja najčešće završava na sudu.

Jarac

Istraživanja su pokazala da oni nisu strastveni potrošači i da kupuju samo nužne stvari, pri čemu su im osnovni kriteriji kvaliteta i trajnost proizvoda.

Jedna od omiljenih razbibriga im je šah, igra koja vježba mozak i razvija kombinatoriku. Tako uče strategiju djelovanja koju primjenjuju i u poslu.

Istraživanja sprovedena u američkim korporacijama i bankama pokazuje da se oni najčešće briju i presvlače u svojim tvrtkama.

Vodenjak

Istraživanja zasnovana na promatranju radnika pokazuju da Vodenjaci i poslove na pokretnoj traci obavljaju na sebi svojstven način.

Oni su fascinirani svim što je ultramoderno. Statistike pokazuju da su među prvima nabavili kompjuter i priključili se na Internet. U kuhinji se češće od drugih služe aparatima.

Vodenjaci su najotporniji znak kada je riječ o promjeni klime i vremena. Najbrže i najlakše se navikavaju na neobične uvjete života, polarnu hladnoću, monsune i tropske temperature.

Ribe

Sudeći po rezultatima istraživanja marketinških stručnjaka, uspjeh u karijeri Ribe mogu zahvaliti u većoj mjeri povoljnom spletu okolnosti nego ambiciji.

Premda ćete po pretrpanom radnom stolu znati tko sjedi za njim, Ribe prednjače u brzini pronalaženja potrebnih dokumenata, kao i u lakoći kojom se prisjećaju njihova sadržaja.

U grupi bolesnika, za čije bolesti nije pronađen organski uzrok, zastupljenost Riba je rekordna. Osim što izražavaju sklonost neobičnim oboljenjima i proces njihova ozdravljenja često izmiče znanstvenom objašnjenju, piše Atma.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close