Zvijezde i vi

Horoskop za rujan, što vas čeka

Lifestyle / Flash | 02. 09. 2022. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovan

Pokazat ćete izuzetnu upornost i postići ono što je izgledalo nemoguće. Istina, na putu ka uspjehu ponekad će biti teško pronaći zajednički jezik s drugima. Zapamtite: cilj ne opravdava sva sredstva. Pokušajte izbjegavati sukobe. Vaši planovi će se ostvariti i pružiti vam mnogo ugodnih trenutaka. Na ljubavnom planu Ovnove čeka zatišje. Emocije neće ključati, ali ovo nije zadugo. Kraj rujna obećava neočekivano poznanstvo koje može prerasti u lijepu vezu.

Bik

Rujan će biti pun nemira, teško ćete izbjeći sporove i svađe, a i sami ćete biti pokretači mnogih sukoba. Pokušajte bolje razumjeti druge i budite tolerantni. Sredina mjeseca donosi povoljnjiji period - akcije vezane uz dom, kao što su preseljenje, osnivanje obitelji ili kupnja nekretnina bit će uspješne. Zvijezde vas podržavaju na tom putovanju. Najneoprezniji predstavnici vašeg znaka mogu naići na rizične transakcije. Da biste izbjegli probleme, pridržavajte se starog pravila: "Vjerujte, ali provjerite!".

Blizanci

Mnogo će u rujnu ovisiti o razini vaše samokontrole. Čuvajući je i možete postići željeni rezultat. Bolje nego ikada ćete se slagati s drugima. Zato ne odgađajte ozbiljne razgovore. Sada će uroditi plodom. Dobit ćete mnogo potrebnih informacija koji će vam pomoći da odlučite o svojim sljedećim koracima. Krajem mjeseca preuzmite inicijativu u odnosima. Vaš izabranik će pristati na najluđe prijedloge. Ostale pozitivne promjene su pred vratima: rujan je pravo vrijeme da napustite prošlost i zakoračite u budućnost.

Rak

Rakovima će se biti teško fokusirati. Bit će toliko zanimljivih stvari da se nećete moći zaustaviti. U drugoj dekadi mjeseca budite pažljiviji u financijskim pitanjima. Provjerite svoju potrošnju, odgodite veće kupnje. Krajem mjeseca vaša srodna duša će vas potaknuti da značajno prilagodite svoje planove. Nemojte davati nepotrebna obećanja, budite iskreni.

Lav

Lavove čeka nemiran i dinamičan, ali ipak ugodan mjesec. Slušajte intuiciju i vaše odluke će se pokazati ispravnima. Lavovi će u drugoj dekadi mjeseca lako naći zajednički jezik s onima s kojima već duže vrijeme nisu u vezi. Zahvaljujući svojoj karizmi, riješiti ćete mnoga pitanja u neformalnom okruženju, a da ih ne iznosite pred šefovima. Rujan će će biti odlično vrijeme za one koji odluče promjeniti svoj imidž ili obnoviti svoju garderobu. Eksperimenti s izgledom će biti uspješni, a vi ćete biti zadovoljni.

Djevica

Djevicama rujan obećava mnogo u pogledu novih početaka. Bit će teško, ali zanimljivo. Stoga, slobodno preuzmite nove projekte. Postoji jedno upozorenje - pokušajte sami donositi odluke, jer savjetnika bi moglo biti puno oko vas, a odgovornost za učinjeno će pasti na vas. Pravi put će biti potaknut vašim iskustvom i unutarnjim glasom. U vašem ljubavnom životu čekaju vas događaji o kojima ste dugo sanjali. Odnosi s voljenima, prijateljima i srodnom dušom donijet će samo radost. I na obiteljskim okupljanjima uspjet ćete se odmoriti.

Vaga

Vage će u rujnu morati raditi stotinu stvari u isto vrijeme. Bit ćete povučeni prošlošću, fascinirani sadašnjošću i spremni za budućnost. Zvijezde savjetuju da postavite ciljeve: izaberite što vam je potrebno ovdje i sada. Jednom kada ovo shvatite, napetost će se povući, a život će postati mnogo lakši. Mnogi od vas će ovog mjeseca imati priliku napredovati na korporativnoj ljestvici. Nemojte zanemariti savjete novih poznanika: oni će vam dati priliku da vidite put koji niste primijetili zbog vlastitog sljepila. Generalno, mjesec će biti vrlo uspješan.

Škorpion

Čak i najnevažnija sitnica može porasti do kozmičkih razmjera. Vrijeme je za promjenu karijere. Rujan će vam pružit izbor: crno ili bijelo, za ili protiv, sada ili nikad. Sumnja će vas pratiti sve ovo vrijeme. Međutim, kada donesete odluku, lako možete odbaciti alternative. Financijski poslovi će ići glatko. Zvijezde obećavaju dobre ponude, neočekivane bonuse, pa čak i dobitke. Kraj mjeseca će biti dobar da svoj hobi pretvorite u novac.

Strijelac

Najvažniji događaji za Strijelce održat će se početkom rujna. Ostatak mjeseca ćete ili požnjeti nagrade ili ćete riješiti nevolje. Zvijezde upozoravaju da će se odluke morati donijeti brzo. Istovremeno, one moraju biti promišljene i uravnotežene. Vaše riječi i postupci privući će veliku pažnju. Neće svi biti oduševljeni. Da biste spriječili konflikt, ne pričajte previše i ne dajte nepromišljena obećanja. Kraj mjeseca bit će relativno miran. Ovo vrijeme je najbolje provesti s voljenima i prijateljima, jačajući odnose i obraćajući pažnju na one kojima je potrebno. Odvojite nekoliko dana za rekreaciju na otvorenom. Ovo će vam vratiti snagu za nova dostignuća.

Jarac

Budite smireni u vezi sa svim što se događa. Samo u ovom slučaju, mjesec će ispasti dobro. Ako pokušate odraditi sve odjednom, nećete postići ništa. Samo zastanite i sačekajte. Situacija će se popraviti bez vašeg aktivnog učešća. Rujan obećava Jarcu zanimljive susrete i sudbonosna poznanstva. Započeta veza može postati jaka i pouzdana. Na kraju mjeseca moguć je veći priljev novca.

Vodenjak

Rujan će za vas biti pun iznenađenja. S jedne strane, bit će mnogo više briga nego što ste mislili. S druge strane, zaokupit će vas razni događaji, a vi ćete rado juriti uz taj tok promjena. Kako god bilo, mjesec će donijeti mnogo zanimljivih susreta, novih poznanstava i šansi za promjene. Zapamtite da misao čini čuda. Ali u isto vrijeme budite oprezni sa željama - one imaju tendenciju da se ostvare. Krajem mjeseca vaša intuicija će vam pomoći da izgradite odnose s ljudima s kojima dugo niste mogli pronaći zajednički jezik. Iskoristite ovo vrijeme da steknete nove prijatelje.

Ribe

Rujan će biti intenzivan mjesec koji od vas traži predanost poslu. Lijenost i nespremnost da se pokaže inicijativa prepuni su velikih gubitaka, kako materijalnih, tako i nematerijalnih. Naprotiv, aktivnost i inicijativa će uroditi plodom. Sredinom mjeseca Ribe mogu dobiti vrlo neobične ponude za suradnju. Nemojte žuriti s odbijanjem novih prilika. Događaji se mogu pokazati kao izuzetno obećavajući. Kraj rujna donosi neočekivane troškove. Oni mogu biti povezani s neplaniranim kupovinama ili spontanim putovanjima.

Kopirati
Drag cursor here to close