Sastanak s Deppom

Hollywoodski glumac pao na Vučićev šarm

Slavni glumac posjetio Beograd
Lifestyle / Flash | 19. 10. 2021. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas s proslavljenim holivudskim glumcem Johnnyjem Deppom i predstavnicima Iervolino studija, koji borave u Beogradu povodom promocije animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji za globalnu distribuciju Puffins Impossible.

Serijal je kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Iervolino Studios Andrea Iervolina i Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino&Lady Bacardi Entertainment (ILBE), a produkciju potpisuje Archangel Digital Studios (ADS) Miloša Bikovića. Serijal je realiziran uz podršku Ministarstva kulture i informiranja Republike Srbije, priopćeno je iz Vučićevog ureda.

“Proizvodnja ovakvog serijala nije važna samo za Iervolino Studios i Archangel Digital Studios, koji su partnerski iznijeli ovaj projekat, već i za srpsku kreativnu industriju, kao i za promociju naše zemlje u svijetu“, istaknuo je Vučić i naglasio da će u znak zahvalnosti za poštovanje koje ukazuje Srbiji, kao i zbog brojnih projekata koji zapošljavaju veliki broj mladih ljudi, odlikovati Deppa na svečanoj ceremoniji na Dan državnosti Republike Srbije.

Foto:Anadolija / Sastanak Vučića s Deppom

“Počašćen sam odlukom da budem nagrađen ordenom za zasluge. Bit će mi velika čast da dođem u Srbiju 15. veljaće i prisustvujem svečanoj ceremoniji. Nastavit ću raditi na promociji vaše divne zemlje”, istaknuoo je Johnny Depp zahvalivši predsjedniku Vučiću na ukazanoj časti.

Projekat su, pored Johnnyja Deppa, predstavili i Andrea Iervolino, Monika Bakardi i Miloš Biković.

Tijekom tjedna svečano će biti otvoren i ogranak Iervolino Studiosa u Beogradu.

“Srbija je jedno od najinspirativnijih tržišta na kojima ILBE posluje. Proizvodnja Puffins Impossible serijala je dokaz da imamo sposoban i posvećen tim spreman za projekte svjetskog ranga. Otvorili smo čitav sektor posvećen postprodukciji i vizuelnim efektima, te naši planovi idu dalje od proizvodnje animiranih sadržaja. Naš cilj je da Srbija postane Hollywood”, rekla je Monika Bakardi, suosnivačica kompanije Iervolino and Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios.

Kopirati
Drag cursor here to close