džaba krečili

Hoće li Angelina Jolie i Brad Pitt morati brisati sve tetovaže?

Lifestyle / Flash | 21. 09. 2016. u 13:45 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavni par 'Brangelina' stalno je tražio načine kako bi ovjekovječili svoju ljubav i odanost. Najčešće se posezalo za novim tetovažama po vlastitome tijelu. Sad kad je tikva pukla, valja brisati napisano!

Ljubavne poruke po tijelu bile su neka vrst ukrasa, a ideja im nikad nije nedostajalo. Štoviše, kao da su se natjecali tko će biti originalniji i drugome predaniji.

Budući su polazili od pretpostavke da će ljubav biti vječna, nikad im nije dolazila pomisao - što ako me ostavi?

Tako primjerice Angelina na svojoj lijevoj nadlaktici ima tetovirane šifre koje znače geografske širine i dužine mjesta u kojima su rođena njihova djeca (dijelom usvojena), kao i rodno mjesto Brada Pitta.

Naima, kad je Jolie 2011. godine dodala još jedan redak ispod, svi su pomislili kako par usvaja još jedno dijete. Međutim, ona je novinarima otkrila kako se radi o gradu Shawnee, Oklahoma, rodnom mjestu njezina supruga Brada.

Pitt je 20014. također nehotimično otkrio jednu tetovažu na trbuhu koja sadrži veliko slovo A, kao i datum 6. travnja 1975, što je zapravo rođendan Angeline Jolie.

Nakon što su se zaručili, kažu poznavatelji ovog slavnoga para, uslijedile su nove tetovaže.

Brad Pitt je na desnoj ruci, na bicepsu 'ispisao' Rumijeve stihove "Postoji jedno polje iznad ispravnog i pogrešnog. Srest ćemo se tamo."

Osim toga, Brad Pitt je na desnoj podlaktici tetovirao inicijale Angeline Jolie i njihove djece. S jedne strane uspravne crte je slovo A, a s druge „MPZSVK“, što su početna slova imena njihove djece.
Maddox (15), Pax (12) i Zahara (11) su usvojena djeca, dok su Shiloh (10), Vivienne i Knox (oboje 8) njihova vlastita.

 

Kao naglašeni simbol njihove ljubavi, oboje su se podvrgnuli tetoviranju simbola u izvedbi čuvenog tajlandskog tattoo majstora Ajarna Noo Kanpaija.

Uz simbol, koji je majstor ručno 'utipkavao', Brad Pitt je zatražio da mu se tetoviraju i stihovi Boba Dylana "We live and we die, we know not why, But I'll be with you" iz pjesme "When The Deal Goes Down".

Tada su se oboje tetovirali istom tintom, istom iglicom i cjevčicom od bambusa, kako bi se na taj način duhovno sjedinili.

Naime, mnogi vjeruju kako tajlandski majstor tetovaže ima magične moći, ali na primjeru Brada i Angeline, reko bi se - ne baš svaki put...

Kopirati
Drag cursor here to close