Mnogobrojne atrakcije

Hercegovina ima bazen na kojemu nije dosadno: Noćno kupanje, aqua-aerobic...

Noćno kupanje i druge atrakcije na trebinjskom bazenu.
Lifestyle / Flash | 14. 07. 2018. u 15:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na olimpijskom bazenu "Banje" u Trebinju od ponedjeljka, 16. travnja počinje noćno kupanje, a bit će organizirano i niz drugih sadržaja na vodi, po čemu će ovaj bazen biti svrstavan u rang onih najorganiziranijih u regiji.

Direktor javne ustanove "Bazeni" Zoran Čučković rekao je Srni da će noćno kupanje biti organizirano od 20.00 do 22.00 sati.

"Noćno kupanje smo prvi put uveli prošle godine, ali ovog ljeta smo uveli i neke novine samo da bi našim posjetiteljima napravili potpuni ugođaj", kaže Čučković i dodaje da su postavljeni reflektori, a radiće i jedan bife.

Čučković kaže da je cijena ulaznice tri KM, te da će sigurnost biti na nivou.

Nakon 50 godina na olimpijskom bazenu će 29. srpnja biti odigrana i prva vaterpolo utakmica. Čučković kaže da su ispunjeni svi uvjeti za utakmicu, te ističe da će detalji biti poznati sljedećih dana.

Rukovodstvo bazena i ove godine je organiziralo školu plivanja za djecu uzrasta od pet godina, za koju je zainteresiranost veoma velika.

S obzirom na to da je ovo jedini bazen na području Hercegovine, u školu plivanja organizirano dolaze i neplivači iz osamdesetak kilometara udaljenog Gacka, piše Srna.

Jedan od trenera Marko Samardžić kaže da je svake godine sve veća zainteresiranost i da djeca brzo usvajaju znanje.

Na Olimpijskom bazenu "Banje" od ponedjeljka, 16. srpnja, počinje i novi program obuke rekreativnog plivanja za odrasle uz nadzor profesionalnog trenera.

Polaznici u početku savladavaju tehnike četiri stila plivanja - kraul, prsno, leptir i leđno i tehniku disanja, a prije desetak dana počeo je program aqua-aerobic.

Trebinje je, uz Banja Luku, drugi grad u Republici Srpskoj u kojem postoje organizirani programi ove vrste vježbi.

Kopirati
Drag cursor here to close