Rad po narudžb

Helenas – novi brend sa oznakom ''Proizvedeno u BIH''

Lifestyle / Flash | 10. 07. 2017. u 11:20 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako osvojiti tržište i postati prepoznatljiv, uz to oslanjajući se na vlastite domaće snage i domaću proizvodnju najbolje znaju u novom bosanskohercegovačkom brendu obuće i modnih dodataka Helenas. U svojih godinu dana poslovanja uspjeli su vratiti na scenu domaću kožnu proizvodnju, proširiti svoju ponudu novim proizvodima i postati prepoznatljivi.

Od prvih hit kožnih sandala koje su lansirali prošle godine, svoju modnu priču nastavili su izradom kožne galanterije torbi i pratećih dodataka, a u novoj sezoni trendseterice su osvojile sveprisutnim kožnim natikačama. Rad po narudžbi, ručna izrada, prava koža, male serije proizvoda su prednosti kojima se ističu, a domaće tržište naviklo na uvozna imena kožne galanterije polako vraćaju domaćim proizvodima.

''Većina kupaca okrenuta je prema vani i izgubila se svijest o tome da se upravo u našoj zemlji proizvode cipele i torbe za europsko tržište, a torbice i obuću koju gledamo na svjetskim modnim časopisima i portalima izradili su upravo ovdje u BIH.''

''Nastojimo pratiti trendove a opet biti svoji, pratimo naše kupce i njihove želje, radimo isključivo sa pravom kožom, ponudimo više modela i krećemo se u pravcu želja naših kupaca, a ove godine naši kupci izabrali su zanimljivu bucket torbu, praktičan višestruko nosiv foldover model torbe, ručno rađene natikače koje radimo u svim brojevima. Proširili smo asortiman i polako pokrivamo sve generacije, kupci se vraćaju pravoj koži i prepoznaju njenu vrijednost. Društvene mreže su nam omogućile izravnu komunikaciju sa kupcima, a svi koji nisu aktivni na njima obratiti nam se mogu na naš email. Naše torbe nosive su više sezona, proizvode šaljemo u cijeli svijet i kupci nam se vraćaju, žele imati svaki model torbe i kombiniraju obuću sa torbama''.

''Zadovoljni smo postignutim rezultatima i povratnom reakcijom tržišta, vjerujemo kako ćemo uspjeti u našoj namjeri a ta je da obnovimo stare obrte, pokrenemo veću proizvodnju i uposlimo što više ljudi , upravo u tom pravcu se planiramo širiti, revitalizaciji tradicijskih obrta i ručne izrade obuće i odjeće'', rekli su iz Helenasa.

Kopirati
Drag cursor here to close