Najljepša žena na svijetu

Harnaaz Sandhu iz Indije nova je Miss Universe

Nakon prvog eliminacijskog dijela , natjecanja u kupaćim kostimima , priliku za ulazak u Top10 dobile su Paragvaj, Portoriko, USA, Indija, Južna Afrika, Bahami, Filipini, Francuska, Kolumbija i Aruba.
Lifestyle / Flash | 13. 12. 2021. u 09:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedamdeseti izbor za najljepšu ženu na svijetu, Miss Universe 2021. održan je u nedjelju u gradu Eilatu u Izraelu.

Voditelj Steve Harvey kao Top15 prozvao je missice Signapura, Paname, Portorika, Paname, Japana, Velike Britanije, Amerike, Indije, Vijetnama, Arube, Paragvaja, Filipina, Venecuele i Južne Afrike dok se Miss Francuske plasirala kao Top16 pobijedivši na internet glasanju.

Nakon prvog eliminacijskog dijela , natjecanja u kupaćim kostimima , priliku za ulazak u Top10 dobile su Paragvaj, Portoriko, USA, Indija, Južna Afrika, Bahami, Filipini, Francuska, Kolumbija i Aruba.

Ocjenjivački sud među, kojima su se našle i Adriana Lima poznati top model, voditeljica Adamari Lopez, nekadašnja Miss Universe Iris Mittenaere, glumica Marian Rivera , poznata Bollywoodska glumica Urvaski Raurela te dobitnica nagrade Emmy Rena Sofer, odabrali su najljepših 5: Indija, Paragvaj, Južna Afrika, Filipini i Kolumbija. Nakon kraćeg intervjua u Top 3 plasirale su se Paragvaj, Indija i Južna Afrika koje su odgovarale na postavljana pitanja.

''Izbor Miss Universe nije više samo izbor najljepše djevojke na svijetu. Missice moraju biti  društveno odgovorne, pratiti aktualna zbivanja u svojoj zemlji i u svijetu te imati mogućnost pokretanja pozitivnih promjena'' , objašnjava direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske Ivana Delač.

Ove je godine  u svjetskom fokusu globalno zatopljenje i svaka predstavnica na izboru za Miss Universe treba pokazati kako svatko od nas već malim promjenama u ponašanju može pomoći spasiti naš planet.

Kao nova Miss Universe izabrana je dvadesetjednogodišnja Harnaaz koja se profesionalno se bavi glumom. Kao najveći uzor ističe svoju ginekologinju majku uz koju još odmalena volontira u kampovima za djevojčice educirajući ih o higijeni. U slobodno vrijeme bavi se jogom, voli ples i kuhanje, a vjeruje u izreku da se ''dobre stvari dešavaju osobama koje su koje ne prestaju vjerovati, zahvalne su, trude se i neprestano uče''.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Miss Universe (@missuniverse)

Njezine pratilje su Nadia Ferreira iz Paragvaja i Lalela Mswane iz Južne Afrike

Kopirati
Drag cursor here to close