I proslavio rođendan unuka

Halid Bešlić odmarao u Neumu

Ovo ljetovanje u Neumu pamtit će i po proslavi rođendana svojih unuka.
Lifestyle / Flash | 26. 07. 2020. u 19:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već petu godinu zaredom Halid Bešlić ljetuje u Neumu. Za razliku od brojnih Bosanaca i Hercegovaca koji su redovno odmarali u susjednoj Hrvatskoj ili Crnoj Gori bh. legenda narodne glazbe bio je redovan gost u jedinom bh. gradu na moru.

''Meni je u Neumu odlično. Tu imam sve što mi je potrebno da odmorim. Nas šestero smo proveli baš lijepe dane u Neumu. Ljetovanjem su zadovoljni i supruga Sejda, sin Dino, snaha Mahira, te unuci Lamija i Belmin Kan. Mogu reći da imam odličan smještaj. Iz apartmana mogu skočiti u more. Ove godine dosta sam se kupao zbog unuka. Čak sam malo i pretjerao sa ronjenjem, tako da mi nešto stalno bubnji u ušima'', u šali kaže raspoloženi Bešlić.

Ovo ljetovanje u Neumu pamtit će i po proslavi rođendana svojih unuka.

''Bilo je to malo druženje za nas šestero. Dedo je ponosan na svoje unuke i oni su mi najveća radost i sreća u životu'', nastavlja Bešlić.

Koronavirus je negativno utjecao na glazbenu industriju u svijetu i kod nas, tako da gotovo nikako nema koncerata.

''Što da se radi. Nadati se boljem. Od Nove godine do sada sam imao samo dva koncerta. Pored pjevanja godinama sam razvijao privatni biznis, tako da mi je lakše. Naravno, žao mi je kolega koje žive od nastupa do nastupa i ovo im stvara velike probleme. U narednom periodu vrijeme ću najčešće provoditi u Semizovcu. Sada imam malo više vremena i za taj privatni biznis. Iskreno, navikao sam da radim i ne volim ležati. Ova pauza mi sve teže pada. Navikao sam da sam stalno u pokretu i da pjevam i družim se sa ljubiteljima mojih pjesama'', iskren je Bešlić.

Iako kolege zbog koronavirusa sve manje snimaju pjesme i spotove, Bešlić će fanove u narednom periodu obradovati sa dva videozapisa.

''Sve je dogovoreno za „Neretvu“ koja će se snimati u Konjicu i okolini. Malo čekamo da se još popravi epidemiološka situacija. Ubrzo bih trebao raditi i spot za pjesmu „Da vrijeme stane“ od našeg mladog i talentovanog Dženana Jahića, koji je napisao već nekoliko pjesama za mene'', kaže na kraju Halid.

Kopirati
Drag cursor here to close