Zamućenje na vodovodu

Građani Bugojna ''opustošili'' police trgovina s pitkom vodom

Zbog obilnih padalina došlo je do zamućenja vode na glavnom vodovodu kojim se opskrbljuje cijela općina.
Lifestyle / Flash | 02. 11. 2018. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Police s prirodnom vodom u prodajnim objektima u Bugojnu gotovo da su prazne, nakon što je putem sredstava lokalnog informiranja objavljena vijest iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ da je došlo do zamućenja vode s izvorišta „Kruščica“, s kojeg se opskrbulje većina stanovništva.

Iz ovog poduzeća sugerirali su građanima da do dobivanja povratne informacije iz HES službe bugojanskog Doma zdravlja o rezultatima analize poslatih uzoraka, vodu prije upotrebe obavezno prokuhavaju.

''U razgovoru s dežurnim radnikom, koji radi na osiguranju izvorišta „Kruščica“, saznali smo da se na područje gornjovakufske općine prošlog vikenda izlila ogromna količina kiše, što je izazvalo zamućenje ne samo ovog, već i svih ostalih izvorišta u toj općini, zbog čega je i došlo do zamućenja vode'', kazao je v.d. direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Husref Duraković.

Pozvao je stanovnike Bugojna, koji vodu dobivaju s izvorišta „Kruščica“ da se, za sva eventualna pitanja u vezi novonastale situacije, obrate nadležnoj službi komunalnog preduzeća.

''Građani na svojim računima imaju dežurne brojeve telefona, na koje mogu dobiti odgovore na sva pitanja o stanju vodoopskrbi u gradu'', naglasio je.

Kopirati
Drag cursor here to close