čestitke

'Goli kuhar' peti put postao otac

Lifestyle / Flash | 08. 08. 2016. u 06:57 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najvećih britanskih gastro zvijezda, poznati britanski "Goli kuhar", Jamie Oliver na Instagramu se pohvalio petom prinovom u obitelji, objavivši fotografiju supruge Jools kako doji njihova najmlađeg sina.

"Rodio se dečko!! Svi članovi obitelji Oliver iznenađeni su i presretni. Porod je protekao u najboljem redu, Jools i dječačić koji teži 3,600 grama, (što je težina 16 paketa maslaca)... su dobro... još nemamo ime za prinovu", napisao je pokraj fotografije.

Porodu su prisustvovale i dvije starije kćeri, a najstarija je prerezala pupčanu vrpcu, piše Daily Mail.

Jamiejeva supruga Jools ranije je kazala da bi željela još jedno dijete, a prije nekoliko mjeseci Oliver je priznao: "Ovo nam je zadnje, jer ćemo postati smiješni. Nismo ovo planirali, cijela obitelj je u šoku". Jamie i Jools zajedno su već 23 godine, od toga 15 godina u braku u kojemu su dobili četvero djece, tri djevojčice - Poppy Honey (14), Daisy Boo (12) i Petal Blossom (6) te dječaka Buddy Beara (5).

I dok James vodi nekoliko lanaca restorana, Jools Oliver je prije nekoliko godina pokrenula biznis s dječjom odjećom i u tome se pokazala jako uspješnom. Njezin suprug nerijetko zna reći kako je ona šefica u kući. "Mislio sam da ćemo imati dvoje djece, a ovako veliku obitelj nisam planirao. Uglavnom, ja samo radim ono što mi Jools kaže i zasad nam ide dobro", rekao je svojedobno Oliver.

Jools je prvo dijete rodila uz pomoć umjetne oplodnje, no ostala su djeca začeta prirodnim putem, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close