Selfie?

Goli bez sedla: Slikajte se s ogoljenim Donaldom Trumpom!

Lifestyle / Flash | 19. 08. 2016. u 13:55 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nekoliko američkih gradova umjetnici su postavili statue predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa (70) - bez odjeće, velikog trbuha, naglašeno žute kose i s vrlo malim, sićušnim penisom.

Ova akcija umjetnika izazvala je pravu pomamu 'lovaca na selfije'. Trump je postao omiljeni foto motiv. Primjerice, u New Yorku se statua preko noći pojavila usred Manhattana, na uvijek posjećenom Union Squareu te je odmah izazvala veliku pažnju.

S obzirom na to kako figura Donalda Trumpa u viziji umjetnika izgleda, uglavnom izaziva smijeh i komentare na njegov najintimniji dio tijela.

Međutim, službeni organi nisu baš bili oduševljeni ovom pojavom pa su statuu Donalda Trumpa, temeljem zakonskih odredbi, morali ukloniti.

Najhitrije su, čini se,  bile gradske komunalne vlasti u Clevelandu, gdje je Trump uklonjen već 20 minuta nakon postavljanja figure na javnome mjestu.

Identični kipovi pojavili su se i u Los Angelesu, San Franciscu i Seattlu.

Najliberalnije su, izgleda, vlasti u San Franciscu, gdje statua nije uklonjena, a kako je glasnogovornica nadležnih službi kazala za „San Francisco Chronicle“ - nisu reagirali jer se nitko nije žalio!

Zanimljivo je da su umjetnici Trumpa ovdje 'instalirali' u okrug Castro, poznatom kao četvrt San Francisca kojom 'vladaju' homoseksualci.

Kopirati
Drag cursor here to close