Optužbe

Glumca Jima Carreya tuže zbog smrti bivše djevojke

Lifestyle / Flash | 20. 09. 2016. u 10:45 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Holivudskog glumaca Jima Carreyja tuže zbog navodnog nabavljanja droga pod lažnim imenom za svoju bivšu djevojku Cathrione White koja se prošle godine predozirala i umrla.

Mark Burton, muž Carreyjeve bivše partnerice, rekao je kako je glumac koristio 'svoje ogromno bogatstvo i status poznate osobe' kako bi ilegalno pribavio lijekove na recept. Carrey je tada navodno pokušao prikriti svoju uključenost.

Cathriona White imala je 30 godina kada je pronađena mrtva kao posljedica predoziranja lijekovima Ambienom, Propranololom i Percocetom.

U trenutku Whiteine smrti tvrdilo se kako je bila u nestalnoj vezi s Carreyjem te da su par ponovno prekinuo nekoliko dana prije njezine smrti.

Prema sudskoj tužbi podnesenoj na višem sudu u Los Angelesu, Carrey je drogu nabavljao pod pseudonimom 'Arthur King'. Poslije toga bi 'poduzimao korake kako bi prikrio i zamaskirao svoju upletenost i odgovornost'.

Burton je također tvrdio kako je Carrey White poslao 'lažnu poruku' dan prije nego što je njezino tijelo pronađeno 's ciljem da prikrije svoje ponašanje i odgovornost za njezinu smrt'.

U poruci se navodno interesirao gdje se nalazi droga.

Burton je osim toga tvrdio da je Carrey 'kontrolirao i manipulirao' s White i da je putem nadzornih kamera u njezinom domu nadgledao njezina kretanja.

U sklopu tužbe traži se neodređena odšteta i nadoknada troškova pogreba i odvjetnika.

Kopirati
Drag cursor here to close