Jeremy Renner

Glumac u kritičnom stanju: Zadobio teške ozljede dok je čistio snijeg!

Za vrijeme zimske oluje glumac je, kako navode strani mediji, pokušavao ralicom probiti put do vlastite kuće na jezeru Tahoe. TMZ izvještava da su sigurnosne komande vozila otkazale i uzrokovale prevrtanje preko Rennerove noge, nedaleko imanja.
Lifestyle / Flash | 02. 01. 2023. u 22:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Moviefone / Tom Cruise i Jeremy Renner 

Glumac Jeremy Renner nalazi se u bolnici nakon nesreće koju je doživio u nedjelju prilikom čišćenja snijega.

Glumčevi predstavnici u izjavi su napisali kako je glumac u 'kritičnom, ali stabilnom stanju, s ozljedama koje je pretrpio nakon što je doživio nesreću povezanu s vremenom dok je čistio snijeg'.

Njegov glasnogovornik rekao je da je njegova obitelj sada s njim i da 'prima izvrsnu skrb u bolnici'.

Prema časopisu Reno Gazette-Journal, Renner ima dom u tom području, blizu planine Rose-Ski Tahoe, oko 40 kilometara od Renoa. Regiju je u novogodišnjoj noći pogodila zimska oluja zbog koje je od jutros ostalo bez struje 35.000 domova u okruzima Washoe, Carson, Douglas, Storey i Lyon u sjevernoj Nevadi, piše list.

Video: Jeremy Renner - The Scene That Clinched his Oscar Nomination- TOWN

Inače, Renner je sredinom prosinca objavio snimku na kojoj je uživao u vožnji ralice. Jeremy je ranije rekao da često provodi vrijeme s lokalnim vatrogascima pomažući njihovim timovima.

'Radim s vatrogascima i oni su prilično sjajni. Oni me podučavaju i pomažu mi, a ja moram odraditi još koji sat s njima', ispričao je.

Za vrijeme strahovite zimske oluje glumac je, kako navode strani mediji, pokušavao ralicom probiti put do vlastite kuće na jezeru Tahoe.

TMZ izvještava da su sigurnosne komande vozila otkazale i uzrokovale prevrtanje preko Rennerove noge, nedaleko imanja.

Brza reakcija njegova susjeda, koji mu je podvezao nogu kako ne bi iskrvario, spasila mu je život. Ipak, pretrpio je značajan gubitak krvi do trenutka kada je helikopterom prevezen s mjesta nesretnog događaja do bolnice.

Video: Actor Jeremy Renner hospitalized after snowplow accident
Kopirati
Drag cursor here to close