raspukao se

Glumac Shia LaBeouf sve više vremena provodi u zatvorima

Lifestyle / Flash | 16. 07. 2017. u 18:01 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od nadarenijih i cjenjenijih glumaca mlađe generacije, Shia LaBeouf (31), iznimno teško izlati na kraj sa svojim životom.

Prošloga tjedna ponovno je zaglavio u zatvoru, odakle je pušten uz kauciju od sedam tisuća dolara. Iza rešetaka je dospio nakon što je vidno pijan vrijeđao policijske službenike. Sve se zbivalo u američkog državi Georgiji, a policajce je nazvao "glupim šup.." i ''glupom kujom".

Nakon što su ga dovezli u pritvor, nastavio je s rasističkim uvredama, galameći u pravcu jednog policajca kako će ići u pakao jer je crnac.

Koliko god da ga smatraju nadarenim glumcem, Shia LaBeouf ništa manje ne zaostaje ni po pitanju dara za loše ponašanje.

Još 2009. godine bio je optužen za provalu u jednu trgovinu u Chicagou, a branio se govoreći kako se osjećao iscrpljeno i samo je želio kupiti cigarete.

Godinu dana kasnije, pijan se na cesti dva puta prevrnuo sa svojim terencem i s ozljedom ruke završio u bolnici.


U listopadu 2011. boraveći u Vancouveru, u jednom se baru zakačio s nepoznatim gostom lokala, nakon čega su obojica izišla na ulicu i potukli se.

U veljači 2014. na filmskoj manifestaciji Berlinale u Njemačkoj na crvenom se tepihu pojavio s papirnom vrećicom na glavi, na kojoj je pisalo "Ja više nisam poznat". Na istome događaju, za vrijeme konferencije za medije, priupitan za scene seksa u svojim ulogama, dao je posve luđački odgovor.

"Galebovi lete za ribarskim brodom jer vjeruju da će im biti bačene sardine. Najsrdačnije se zahvaljujem", kazao je i napustio press konferenciju, podsjeća Bild.

Iste godine, za vrijeme izvođenja predstave „Cabaret“ na Broadwayju, LaBeouf je zapalio cigaretu u publici i počeo glasno psovati. Slijedilo je uhićenje.

U studenom 2015. godine LaBeouf je u Los Angelesu sudjelovao na jednom umjetničkom performansu, gdje je pet dana bio smješten u uskom prostoru, s vrećom na glavi. Svakih deset minuta jedan gledatelj je mogao ući k njemu. U prostoriji se nalazio i bič. Tvrdio je da ga je jedna žena bičevala, razodjenula i silovala.


Sa svojom djevojkom Miom imao je česte sukobe i svađe. Vjenčali su se unatoč svemu u listopadu prošle godine u Las Vegasu, ali to njihovo vjenčanje može se mirne duše uzeti i kao umjetnička 'predstava'.

Proteklih godina je zbog pijanstva u zatvoru završio i u gradu Austinu. Njegovo bi pijančenje obično završavalo rušenjem i razbijanjem inventara, potom i svađom s policajcima, tako da je lisičine u svome mladom životu više puta nosio stvarno, nego za potrebe snimanja filmova.

U New Yorku je u siječnju ove godine za vrijeme demonstracija protiv Trumpa napao jednog čovjeka na ulici, strgnuvši mu šal i izgrebavši ga po licu.

Prošloga tjedna se napio u gradu Savannah, nakon čega je kod jednog policajca pitao cigaretu, a pošto mu je ovaj odbio dati, opsovao ga je i pobjegao. Vrlo brzo je nakon svog ispada uhićen u hotelu. Kasnije se ispričao, kazavši kako se stidi, te kako mu jednostavno treba pomoć i kako on više ne vlada sobom.

LaBoeuf je inače svoj prvi joint zapalio kad mu je bilo 12 godina. Još zanimljivije - smotao mu ga je rođeni otac!?

U međuvremenu je imao niz pokušaja odvikavanja od droga i alkohola, ali je, zasad, sve ostalo na pokušajima...

Kopirati
Drag cursor here to close