Lonely Planet

Gdje treba putovati 2018.?

Španjolski grad Sevillu hvali zbog nedavne transformacije iz "prometno zagušene metropole u grad bicikala i tramvaja, koji želi oživjeti svoju umjetničku prošlost"
Lifestyle / Flash | 25. 10. 2017. u 12:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lonely Planet izabrao je Čile za najpoželjniju državu, a Sevillu za najpoželjniji grad za putovanja u 2018. Najpoznatiji svjetski turistički vodič za top destinaciju iduće godine preporuča Čile, ispred Južne Koreje i Portugala.

U publikaciji "Best to travel 2018." putnicima savjetuje da "odu na avion, dignu u zrak čašu pisca (lokalnog alkoholnog pića) i nazdrave 200. obljetnici nezavisnosti koju Čile proslavlja 2018.

Španjolski grad Sevillu hvali zbog nedavne transformacije iz "prometno zagušene metropole u grad bicikala i tramvaja, koji želi oživjeti svoju umjetničku prošlost", prenosi Hina.

Taj grad na jugu Andaluzije bio je jedna od lokacija na kojoj su snimljene "Igre prijestolja", popularna fantastična serija koja je popularizirala predivna mjesta u Hrvatskoj i Sjevernoj Irskoj, piše Lonely Planet na svojim internetskim stranicama. Na top listi gradova su još Detroit, Canberra i Hamburg, nakon Berlina drugi najveći njemački grad.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close