novi spot

Gdje su moji? - Povratak hip hop glazbenika Frenkia

Lifestyle / Flash | 27. 10. 2015. u 12:01 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularni hip hop glazbenik Frenkie predstavlja novu pjesmu i video spot i time najavljuje početak promotivne faze svog novog albuma Reexperience. Frenkie se na pozornicu vraća dvije godine nakon svog najuspješnijeg albuma Troyanac te zajedničkog ep-a DNA kojeg je radio s producentom Billainom.

Njegova nova pjesma „Gdje god su moji“ donosi starog energičnog Frenkija kojeg se publika pomalo i poželjela. Kao gost mu se ovaj put pridružio dugogodišnji prijatelj i kolega Kontra, a za produkciju je bio zadužen Billain. U svom klasičnom hip hop stilu, Frenkie, Kontra i Billain ponovo dokazuju da zasluženo pripadaju u sami vrh hip hop elite i sa „Gdje god su moji“ donose klupsku bombu koja će na svakom koncertu izazvati opći lom.

''U videu smo pokušali prikazati prošlu godinu koja je za nas bila itekako burna. Tu su brojna putovanja, nastupi, među kojim je i meni najdraži sa sarajevskom filhramonijom, snimanje našeg filma Soul Train, pa sve do rada na ovom albumu, sve to smo pokušali upakirati i prikazati publici“, izjavio je Frenkie.



Video spot potpisuje sarajevska produkcijska kuća Pro.ba, režiju Nermin Hamzagić, a pored ovog trojca tu su i Edo Maajka kao i dj Soul, zapravo cijela Fm Jam ekipa na jednom mjestu.

Kopirati
Drag cursor here to close