one hit wonder

Gdje su i što rade braća Hanson, tvorci mega hita 'Mmmbop'

Lifestyle / Flash | 13. 07. 2017. u 16:15 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad su prije 20 godina braća Hanson lansirala hit pjesmu „MMMBop“, činilo se kako je svijet dobio nove talente koji će godinama vladati scenom.

Isaac, Zac i Taylor Hanson bili su 1997. godine najuspješniji newcomer band, a njihov je hit u 27 zemlja bio na vrhu glazbenih ljestvica.

Te su se godine sve djevojčice zaljubile u dugokosog Zaca, pjevača Hansona. Ništa manja opasada cura nije bila pred vratima njegove braće Taylora i Isaaca.

Momci iz Oklahome bili su tada uistinu dječaci - Zac je imao 11, Taylor 14 i Isaac 16 godina.


Proteklo je nevjerojatnih 20 godina od njihova proboja sa svjetskim hitom „MMMBop“, a tadašnji tinejdžeri vremenom su postali istinski muškarci - Zac (31), Taylor (34) i Isaac (36).

Postali su i očevi u međuvremenu, a njih trojica imaju ukupno dvanaestero djece. Zac već ima petoro djece.

Sa svojim su suprugama već desetak godina u braku. Taylor je primjerice imao tek 19 godina kad je stao pred oltar.

Povijest banda Hanson dulja od je 20 godina. Oni su svoju grupu osnovali još 1992., tako da im je ove godine 25. obljetnica, a svojim fanovima su tim povodom zahvalnost izrazili singlom "I Was Born".

U video clipu ove pjesme nastupaju djeca trojice braće.


U proteklih četvrt stoljeća objavili su šest studijskih albuma, osnovali vlastitu producentsku kuću, kako bi bili neovisni o velikim izdavačima muzičkih albuma.

U Americi su poznati po tome što pomažu mlade glazbenike, a vrlo su aktivni i na projektima pomoći za siromašne u Africi.

I po pitanju žena braća imaju sličan ukus - Zac (prvi s lijeva), Isaac (drugi s lijeva), Taylor (desno)

.

Kopirati
Drag cursor here to close