Blagajako kulturno ljeto

Galija nastupa 18. kolovoza na stadionu FK Blagaj

Lifestyle / Flash | 09. 08. 2016. u 10:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Veliki interes za koncertom grupe Galija, pokazuju ne samo domaći posjetitelji nego imamo upite iz cijele regije, čak i turisti iz dalekih europskih zemalja koji su na svom odmoru negdje u blizini Mostara, traže informacije kako mogu doći do karte. Oni dakako ne znaju mnogo o Galiji, ne znaju mnogo o Nenadu Milosovljeviću, ali mogu osjetiti emociju ljudi dok se spominje Galija i opću euforiju koja vlada'', ističe organizator koncerta Galije u Blagaju.

Još uvijek negdje između pola jedan i dva pali se – „Burna pijana noć“

Galija je grupa koje se ne treba posebno predstavljati, od 1976. godine kako je grupa osnovana u Nišu pa sve do danas, ispričali su možda najveću glazbenu priču na ovim prostorima. Sa svojim pjesmama već 40 godina osvajaju generacije, klince 70- tih jednako kao i ove danas.

''Svijet nije izgubljeno mjesto, i još ima nade – jer još uvijek sanjamo dok slušamo Galiju. Ima negdje tamo i dobrog svijeta, nije sve krenulo naopako, neko se još voli, neko još tuguje, neki šankovi i danas trpe glavu umornog putnika, i neke čaše i danas ostaju prazne u ime ljubavi. Još uvijek negdje između pola jedan i dva pali se – „Burna pijana noć“, još uvijek negdje neko se pronalazi u stihovima legendarne pjesme „Dodirni me“, navodi se u priopćenju.

Galija 18. kolovoza u Blagaju

Za one nepopravljive romantičare, izgubljene pjesnike, nesretne ljubavnike, sanjalice – Galija. Za generaciju 70-tih, 80-tih i svu njihovu djecu, za one prije i poslije, za obične žene posebnog srca, za mir za ljubav, za vječnost, za snove, za poeziju – Galija 18.08. u Blagaju mjestu koji stotine godina živi svoj 'fazon' i živjet će.

Svi koji se osjećate ovako i koji sanjate slične snove ste dobrodošli, karte možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 7KM; cijena karte na dan koncerta je 10 KM. Informacije o koncertu možete pratiti na službenoj stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close