Hip hop pokret u BiH

Fm Jam proslavio 17. rođendan

Lifestyle / Flash | 26. 12. 2016. u 18:33 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je proslavljen 17. rođendan najpoznatijeg hip hop pokreta u BiH. U tuzlanskom klubu Palma okupili su se brojni ljubitelji i prijatelji Fm Jam-a, a slavlje trajalo do kasno u noć.

Vrata su otvorena točno u 21.00, a goste je za miksetom dočekao domaćin DJ Soul, dok su za drugi floor bili zaduženi Moonjah, Funk Efemdžemov, Masta, Omanian i Azreem. Ubrzo nakon Soula na binu je stao najmlađi član ekipe Indigo, koji je sa svojim setom napravio presjek prošle godine, te puštao najslušanije pjesme s domaće hip hop scene.

Atmosfera je dostigla vrhunac točno sat prije ponoći, kada binu preuzimaju gosti iz Beograda. BKO i DJ Mrki su s dinamičnim back to back setom sa stolica digli i one goste koji su bili najviše lijeni. Poslije dua iz Srbije redu je bio za duo iz Sarajeva. Veterani audio InFunktion i Zlijay svoj set su obogatili masnim funk i breakbeatom, te se na podiju ubrzo oformio krug s breakerima. Ples je trajao praktično do jutra, a Audio InFunktion i Zlijay su na bini dočekali paljenje svjetala i kraj eventa.

Treba napomenuti da je cijela noć prošla u jako pozitivnoj atmosferi, te da je rođendanski party Fm Jam ekipe prerastao u praznik koji na jednom mjestu okupi stare prijatelje iz cijele regije. Tako je bilo i ovaj put, gosti iz svih gradova BiH i Srbije, sa širokim osmjehom na licu, prisjetili su se prvih susreta i nazdravili za druženja koja ih čekaju u budućnosti. Mi još jednom čestitamo i već se radujemo jubilarnom 18. rođendanu sljedeće godine.

Kopirati
Drag cursor here to close