VII. RFRŽ

Finale Radio Festivala radio Žepča 24. travnja

Lifestyle / Flash | 20. 04. 2015. u 14:49 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radio Festival Radio Žepče već godinama okuplja, promovira i nagrađuje najbolje mlade glazbene talente, one koji pohađaju osnovnu školu i vole druženje s vršnjacima.

Ova godina donosi nam sedmo izdanje i zanimljive novitete. Proteklih godina Festival je okupljao školarce s područja općine Žepče, no iz godine u godinu, postao je prepoznatljiv i kvalitetan brend Radio Žepča. Stoga smo zakoračili još jednu stepenicu više i povezali se sa osnovnim školama u još pet općina okruženja. To su Maglaj, Zavidovići, Tešanj, Usora i Teslić. Koncept smo proširili tako što smo iz svake općine imali po desetero učenika.

Kada je u pitanju ovogodišnji Festival, ekipa Radio Žepča je u proteklom periodu organizirala audicije i izvršila snimanje svih sudionika koji su prošli na audicijama..

Nakon završenog snimanja svih učenika, uslijedile su i radio emisije u kojima su slušatelji imati priliku čuti svoje favorite za koje su mogli glasovati telefonskim putem, kao i putem Interneta i to ne samo u Žepču nego i svim općinama sudionicama putem lokalnih radio stanica/postaja (Radio 1503 Zavidovići, Radio Usora, Radio Tešanj, Radio "Studio M" Teslić i RTV Maglaj.

Nakon šest emisija odabrana su po tri najbolja kandidata, koji će se publici u Žepču predstaviti u finalu.

Finalna večer VII. RFRŽ održat će se u petak, 24. travnja 2015. godine s početkom u 18.00 sati u kino dvorani Doma kulture u Žepču.

"Na ovaj način se još više želimo približiti djeci i školama, a svakako razviti još bolju suradnju sa njihovim ravnateljima kako bi se što više povezali kroz ovakve projekte. Cilj festivala je privući što više djece, posebno onih koji su doista glazbeno nadareni", kažu organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close