Mostar

Finale Karlovačko Zvijezda Stand Up komedije u Abraševiću

Lifestyle / Flash | 15. 05. 2015. u 08:49 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednje gostovanje KAD KARLOVAČKO SLAVI, SVI SLAVE! ZVIJEZDA za ovu sezonu bit će održano 16. svibnja 2015. godine u OKC Abrašević u Mostaru u 21 sat.

Za kraj su organizatori pripremili dvije zagrebačke poslastice. Karta kao i obično 3 KM kako bi svi mogli doći da nas bude više da nam bude bolje. 

Evo kratkih opisa stand-up kolačića:

MARKO PETAR OREŠKOVIĆ: ovaj propali elektrotehničar već 12-u godinu nasmijava svekoliko pučanstvo diljem srednje Europe svojim stand up šalama i pošalicama.
On je predsjednik razreda u mirovini i bivši dvostruki prvak države u aerobiku, on je komičar bez dlake na jeziku, ali i bez dlake na glavi. 
On je, jednom riječju, Markopetarorešković.

ZVONKO KOŽIĆ: inspiraciju crpi iz nekulturnih susjeda, vozača i suvozača i filmova koje stalno ubacuju između reklama. Bavi se fenomenima kojima se nitko drugi ne bavi, kao npr. zašto su točke u množini, a imaju samo jedan kotač, a auto u množini koji ima četiri kotača? Ili, zašto je Čačić kajkavac a Kajin čakavac? Voli šalu na svoj račun osim ako se radi o računu u banci, tu je mrtav ozbiljan. Vječiti je pozitivac i zato je više u školi volio dobiti +2 nego -4.

 

Kopirati
Drag cursor here to close