Zločin se isplatio?!

Evo kako sada živi 'najzgodniji kriminalac na svijetu'

Lifestyle / Flash | 02. 01. 2017. u 19:24 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada je prije dvije godine njegova fotografija nakon privođenja na policiju postala viralna senzacija, Jeremy Meeks proglašen je 'najzgodnijim kriminalcem' na svijetu, piše The Sun.

Proud to be a part of the @muzikconnect family. Thank you for this opportunity @jasonahardi

Fotografiju objavljuje JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial)Pro 20, 2016 u 4:32 PST

Danas bivši zatvorenik na Instagramu objavljuje fotografije sa svojim skupocjenim automobilom i luksuznim domom. 32-godišnjak se tako fotografirao sa svojim Maseratijem vrijednim 120 tisuća funti ispred ogromne luksuzne vile gdje živi s obitelji.

Good to be home

Fotografiju objavljuje JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial)Stu 2, 2016 u 4:52 PDT

Bivši član bande iz Kalifornije 2014. je godine priveden zbog posjedovanja oružja. Kada je njegova fotografija nakon privođena objavljena na Facebook stranici policije grada Stockton, žene diljem svijeta molile su da ih se 'zatvori s njim', a manekenske agencije su s njim htjele potpisati ugovor.

God is good

Fotografiju objavljuje JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial)Ruj 27, 2016 u 4:58 PDT

Meeks je na slobodu pušten u ožujku 2016. te je od tada vrlo aktivan na društvenim mrežama. Sudeći po tome da ga samo na Instagramu prati 612 tisuća ljudi, može se reći da njegova slava nije bila kratkog vijeka.

Merry Christmas! #christmas2016 #meeksfamily #blessed #godisgood

Fotografiju objavljuje JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial)Pro 25, 2016 u 7:44 PST

'Najzgodniji kriminalac na svijetu' potpisao je ugovor za agenciju White Cross Management te je po potpisivanju rekao da mu je drago što se nalazi u poziciji da može promijeniti svoj život, a i život svoje obitelji.

'Nikad nisam pomislio da ću biti svjetski poznat zbog svog izgleda. Osjećam se blagoslovljeno i jako zahvalno', rekao je Meeks.

Kopirati
Drag cursor here to close