Spremite se

Evo kad nam stiže stabilizacija vremenskih prilika

Stabilizacija vremenskih prilika prognozira se od 29. ožujka i zadržat će se do 3. travnja, a novo pogoršanje sa slabim i povremenim pljuskovitim padalinama izgledno je od 4. do 9. travnja.
Lifestyle / Flash | 25. 03. 2024. u 10:43 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nestabilno vrijeme zadržat će se do četvrtka u Bosni i Hercegovini uz povremene padaline u centralnim i istočnim predjelima, te intenzivnije pljuskove na jugu i jugozapadu zemlje.

Stabilizacija vremenskih prilika prognozira se od 29. ožujka i zadržat će se do 3. travnja, a novo pogoršanje sa slabim i povremenim pljuskovitim padalinama izgledno je od 4. do 9. travnja, priopćio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH.

Od 27. ožujka do 3. travnja prognozira se jak vjetar dominantnog južnog pravca sa povremenim olujnim udarim najizraženijim na zapadu i jugozapadu zemlje.

Do 27. ožujka u Bosni minimalne jutarnje temperature kretaće se od dva do šest stepeni Celzijusovih, u Hercegovini od četiri do devet, danju u Bosni do 19, u Hercegovini do 22 stepena.

Od 28. ožujka do 9. travnja, očekuje se blagi porast temperatura zraka pod uticajem juga, pa tokom jutra u Bosni se očekuju od pet do deset stepeni, u Hercegovini od osam do 13, a maksimalne u Bosni do 21 u Hercegovini do 23 stupnja.

Kopirati
Drag cursor here to close