Upisi

''Erigo-D'' vrši upis novih članova

Lifestyle / Flash | 02. 09. 2016. u 11:03 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Športski plesni klub ERIGO-D Mostar vrši upis u plesne grupe moderni ples, showdance, jazzdance, akrobatika, gimnastika i balet- za djevojčice od 3 godine, pa nadalje, priopćeno je iz ovog kluba.

Također, vrše upis u fitness grupe-hard body (muškarci i žene), aerobik/step aerobik/pilates za žene.

Športski plesni klub Erigo postoji od 2003. i jedan je od najstarijih plesnih klubova ovih prostora, te kroz svoj kreativan način kroz ples glumu, kostimografiju i scenografiju daje drugačiji pogled na ples.
Naš klub spaja kulturu,sport, umjetnost, vještinu, zabavu, kreativnost, sportski i timski duh.

''Najbolji primjer za to je naša posljednja plesna predstava Snježno kraljevstvo-Frozen koja je izvedena na oduševljenje mostarskih mališana, a njena ponovna izvedba nas ubrzo očekuje, projekti plesnih predstava su podržani od strane Federalnog ministarstva kulture i sporta'', priopćeno je iz Sportskog plesnog fitness kluba Erigo.

pridružite se našem zabavnom i kretivnom timu, plešite glumite zabavljajte se i naučite puuuno toga i budite još jedan od zadovoljnih članova našeg kluba , na adresi Dubrovačka bb (preko puta Mostarke). Sve informacije možete dobiti na broj 063/475-868 ili preko Facebook stranice Sportsko kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close