Sve mu se sastalo

Unai Emery za otkaz kod Topnika optužio bivšu: 'Ti si bijela vještica!'

"Rekao mi je da sam bijela vještica i da sam mu donijela lošu sreću. Rekao je da je dan kad smo prekinuli bio i dan kad je Arsenal počeo gubiti. Rekao mi je da mu mozak nije bio na mjestu otkad smo prekinuli".
Lifestyle / Flash | 15. 04. 2020. u 23:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Unai Emery, bivši trener Seville, PSG-a i Arsenala

Unai Emery dobio je krajem studenog otkaz u Arsenalu nakon što je godinu i pol proveo na klupi londonskog klupa, a za otkaz i loše rezultate u 'topnicima' optužio je - bivšu curu!

Barem tako tvrdi ona. Sacha Wright progovorila je o svojoj dvogodišnjoj vezi sa španjolskim strategom za Sun i iznijela puno prljavog rublja.

"Vjerovala sam mu i mislila sam da ćemo se vjenčati i imati djecu jednom. No na kraju sam shvatila da on nije spreman za ozbiljnu vezu", započela je Sacha, koja ga je ostavila prošlog rujna, dva mjeseca prije nego je Emery dobio otkaz.

Prihvatila ga je opet u prosincu, a onda ju je on krenuo optuživati.

"Rekao mi je da sam bijela vještica i da sam mu donijela lošu sreću. Rekao je da je dan kad smo prekinuli bio i dan kad je Arsenal počeo gubiti. Rekao mi je da mu mozak nije bio na mjestu otkad smo prekinuli".

Sacha je bivšeg trenera Seville i PSG-a upoznalo ubrzo nakon što je preuzeo klub. Nije znala tko je s obzirom da ne prati nogomet, a on je rekao da radi u sportu i da loše priča engleski jer se tek preselio u London.

"Prvo me zvao kod sebe doma, no rekla sam ne, nikako. Pristala sam na spoj u talijanskom restoranu u Hampsteadu, a tad sam shvatila da se radi o nekom bitnome jer su ostavili restoran otvorenim za njega iako su trebali zatvoriti. Imao je tvrd naglasak i često je prekidao razgovor kako bi provjerio riječi na Google Translateu, ali svidio mi se od prvog trenutka. Šalio se da bih ja mogla biti njegova učitelja engleskog", pričala je 35-godišnja Wright pa otkrila što ju je smetalo, piše 24sata.hr.

"Bio je pažljiv u početku. Nalazili smo se nakon utakmica, nekad i preko tjedna, no bila mi je naporna njegova rutina da leži u krevetu i gleda jednu utakmicu na računalu, a drugu na tabletu. I navečer, i ujutro... Ali prihvatila sam ju. Smetalo me to što nikad nisam upoznala njegovu obitelj, prijatelje ili ikog iz Arsenala. Ako bismo naišli na nekog u restoranu, nikad me nije predstavio kao svoju curu i ljutio bi se kad nas je netko pokušavao fotografirati".

Emery je rekao kako je već šest godina razveden od žene Luise, no u novinskom članku je pisalo da je letio avionom sa svojom ženom. On se tad navodno izmotavao i rekao kako je to bratova žena, a ne njegova bivša i molio je da uspore.

Ona ga je ostavila u rujnu, a potom opet ove veljače i kako kaže - više ga nikad ne želi vidjeti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Super cosy nights in . #relax #unwind #reset #love #betrue #positivevibes #chill

A post shared by Sacha Wright (@sachawright6) on

Kopirati
Drag cursor here to close