Uključi se

Eko izazov - Snimi video i pošalji

Prihvatite izazov na koji vas pozivaju UG „Ruke“ i Američko veleposlanastvo u BiH i osvojite vrijedne nagrade.
Lifestyle / Flash | 06. 04. 2020. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eko izazov - Kućno izdanje prava je prilika da u danima svoje izolacije dosadu i monotniju zamijenite kreativnošću i zabavom sa svojim ukućanima, a da pri tome širite ekološku osviještenost.

Potrebno je samo da snimite kratki video (90-180 sek) u kojem ćete pokazati vašu ekološki prihvatljivu praksu u kući/stanu, predložite neke nove ideje i dobre prakse i pošaljete ekološku poruku za sve druge.

Prihvatite izazov na koji vas pozivaju UG „Ruke“ i Američko veleposlanastvo u BiH i osvojite vrijedne nagrade. Pet prvoplasiranih osvojit će nagrade od 100 KM, a prvih 20 natjecatelja dobit će ukrasnu pločicu za vrata „Eko porodica“.

Više informacija o samom izazovu, kao i propozicije ovog natjecanja možete pronaći na web stranici UG „Ruke“.

Budite kreativni, inovativni, poigrajte se i pustite mašti na volju. Zasigurno je da ćete se dobro zabaviti, a možda osvojiti i nagradu. Ne zaboravite da nam vaše video materijale pošaljete preko WeTransfera na email [email protected] sa opisom “Eko kućni video” do 21.-og aprila.

Dan poslije, snimci će biti objavljeni javno na Facebook stranici „Eko izazov- Učinimo svoju zemlju još ljepšom“, te će se birati najinteresantniji na osnovu broja osvojenih lajkova.

Glasanje u formi lajkova trajat će do 1.-og svibnja 16 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close