Službeno potvrđeno

Ed Sheeran stiže u Hrvatsku

Vijest dolazi u vrućem trenutku Sheeranove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu.
Lifestyle / Flash | 20. 10. 2023. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavni glazbenik Ed Sheeran stiže po prvi put u Hrvatsku! Njegova rekordna ‘+ - = ÷ x’ Mathematics turneja stiže u Aziju i Europu, a u Hrvatskoj će nastupiti 10. kolovoza 2024. godine.

Ulaznice za veliki koncertni spektakl bit će u prodaji od 26. listopada u 10 sati na stranici Eventima, prenosi Jutarnji list.

Uspješna suradnja grada Zagreba i njegovog tima

"Dolazak Eda Sheerana u Zagreb sljedeće ljeto rezultat je uspješne suradnje Grada Zagreba i njegovog tima. Drago nam je što ćemo građanima moći priuštiti vrhunski spektakl u kojem vjerujem da će uživati", rekla je Emina Višnić, pročelnica Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo.

"Za početak, unaprijed bih se zahvalio gradu Zagrebu i timu na Hipodromu radi izvrsne suradnje. Iznimno me veseli što smo uspjeli dovesti veliki open air show ovakve međunarodne zvijezde u Zagreb. Kao vodeća tvrtka na austrijskom tržištu s iznimnim portfoliom, nadam se da će ovaj projekt biti početna točka za buduće sjajne projekte u Zagrebu i Hrvatskoj", rekao je Ewald Tatar, promotor/Barracuda Music.

Okupio najveći broj posjetitelja na jednom koncertu u SAD-u

Vijest dolazi u vrućem trenutku Sheeranove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu. Na potonjem je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Samo ove godine Sheeran je izdao dva albuma: ‘-ʼ (Subtract) i Autumn Variations, i oba su dospjela na prvo mjesto diljem svijeta. Izdani su, uz sve pohvale kritike, u svibnju i rujnu, a na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

Kopirati
Drag cursor here to close