Sexiest Man Alive

Dwayne 'The Rock' Johnson najuzbudljiviji muškarac na svijetu

Lifestyle / Flash | 15. 11. 2016. u 22:19 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od danas se Dwayne „The Rock“ Johnson smije kititi titulom „SEXIEST MAN ALIVE“, koju dodjeljuje magazin „People“.

Ovaj wrestler i glumac akcijskih filmova naslijedit će Davida Beckhama, kojemu je ova titula pripala 2015. godine. Nije da su na prvi pogled (a ni na drugi) Johnson i Beckham slični tipovi muškarca, ali svaki na svoj način posjeduje tu notu seksipila koja ga u određenom trenutku pozicionira ispred svih ostalih muškaraca na planetu.


Magzin People ovu nagradu dodjeljuje od 1985. godine, a prvi slavodobitnik bio je Mel Gibson. Još je niz njegovih hollywoodskih kolega kasnije nosilo tu laskavu titulu, primjerice George Clooney, Chris Hemsworth i Brad Pitt.

Gromada od čovjeka, „The Rock“ , uskoro će se pojaviti i u novome „Baywatchu“, a ovo najnovije priznanje ga je oduševilo.

"Ovo priznanje znači da ja zapravo već u četiri ujutro treniram, skrbim za moje bebe, a onda se vozim pick-upom kako bih ispričao nekoliko masnih viceva", napisao je na Instagramu.

Naravno, nije se zaboravio zahvaliti magazinu People, svojim fanovima diljem svijeta.

"Osjećam se počašćenim i apsolutno sam zahvalan za toliku ljubav", kaže raznježeni snagator.

Hot and rich

Dwayne „The Rock“ Johnson nije samo najuzbudljiviji muškarac na svijetu u ovoj godini, nego je i najplaćeniji glumac!

„People“ je objavio kako njegova zarada u ovoj godini iznosi 82 milijuna dolara.

Po svemu sudeći, dobro mu ide i u ljubavi, što nije neočekivano s obzirom na titule uzbudljivog i bogatog muškarca.

Od kraja prošle godine on i njegova životna pratilja Lauren Hashian ponosni su roditelji kćerkice Jasmine. Iz ranije veze s Dany Garcia, Johnson ima jednu 15-godišnju kćer.

Kako god je bio jedan od najuspješnijih wrestlera, tako mu je i glumačka karijera donijela i slavu i novac. I to ne samo zbog uloga u „Fast And Furious“. „The Rock“ je jednostavno pronašao svoj stil i svoje mjesto u toj velikoj hollywoodskoj mašineriji. Nije od 'velike priče', ali zna te 'značajno pogledati'...

Kopirati
Drag cursor here to close