uštimavanje

Dubioza kolektiv i Rock škola Mostar: Uživo na mostarskim terasama i krovovima

Lifestyle / Flash | 24. 12. 2015. u 11:35 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu priprema za veliki koncert Rock škole Mostar 30. prosinca na stadionu Kantarevac, Dubioza kolektiv je provela dan na sunčanim mostarskim terasama svirajući sa polaznicima Rock škole u akustičnoj postavi.

U sklopu priprema za veliki prednovogodišnji open-air event koji organizira Rock škola Mostar, a na kojem će momci iz Dubioze kolektiv biti zvijezde večeri, crno-žuta ekipa nedavno je održala glazbenu radionicu sa polaznicima Rock škole. Tu priliku su iskoristili i kako bi sa njima uvježbali pjesmu „Kokuz“, koju će na koncertu izvesti zajedno.

Da bi provjerili kakav su rezultat dale njihove zajedničke probe, sljedeći put kada su dolazili u Mostar uživo su testirali svoju usviranost. Zajedno sa mladim glazbenicima iz Rock škole obišli su mostarske terase i krovove, na kojima su svirali akustičnu verziju „Kokuza“. Sudeći po onome što se može čuti i vidjeti u videu, vrijeme i trud uloženi u probe nisu uzaludno potrošili. Bit će zanimljivo čuti njihovu zajedničku izvedbu pjesme na velikoj bini i sa moćnim razglasom, 30. prosinca na Kantarevcu.

U video pogledajte kako je izgledalo novo druženje Dubioze i mladih mostarskih glazbenika.

Publiku na Kantarevcu najprije će svojim nastupima zagrijati mladi glazbenici stasali u Rock školi, kao što su bend Floridus i još nekoliko glazbenih projekata škole, da bi potom uslijedio kompletan koncert Dubioze kolektiv. Na kraju njihovog nastupa, na bini će im se pridružiti polaznici Rock škole i svi zajedno će izvesti Dubiozin hit „Kokuz“.

Kopirati
Drag cursor here to close