concierge i kim

Draga Kim, nadam se da se osjećaš bolje...

Lifestyle / Flash | 09. 10. 2016. u 14:20 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su pljačkaši proteklih dana odnijeli nakit Kim Kardashian, vrijedan više milijuna eura, ostalo je mnoštvo pitanja koje čak i policija postavlja s evidentnim zakašnjenjem.

Tako se primjerice svi pitaju zašto je noćni portir u hotelu, koji je razbojnike uveo u njezin apartman, ostao tako smiren i bez panike, a pištolj mu je bio naslonjen na vrat.

Čovjek se napokon javio za riječ, vjerojatno ne kako bi odagnao sumnje sa sebe, nego kako bi s ljudske strane kazao koji je to osjećaj...

List „Closer“ donosi njegovo obraćanje Kim Kardashian putem otvorenoga pisma.

"Draga Kim, kad osjetiš hladnoću čelika, u trenutcima dok ti je pištolj naslonjen na vrat, shvatiš da je došao trenutak u kojem samo tišina predstavlja razliku između života i smrti, nas oboje. Nadam se da se sada bolje osjećaš", napisao je čovjek kojega su razbojnici prisili da im otvori apartman poznate starlete.

Novine su prenijele svjedočenja kako je Kim vrištala i molila za svoj život, dok je portir hotela sve to podnio bez riječi i, naoko, bez uzbuđenja.

Iz tog su ga razloga neki sumnjičili da je bio u dosluhu s pljačkašima.

S druge strane, šokirana Kim, osim općega straha od maskiranih razbojnika koji traže nakit i druge vrijednosti, bila je i smrtnome strahu da će biti silovana.

Nakon što je napustila Pariz, Kim se s obitelji iz New Yorka preselila u Los Angelse.

Jedina nova slika nakon što je opljačkana u Parizu: Kim nosi kćerku North iz stana u New Yorku

U međuvremenu se nije oglašavala u vezi s napadom na nju i pljačkom u Parizu, a njezine društvene stranice, inače vrlo žive i posjećene, također ne dobivaju nove postove.

Uža rodbina je pak nastavila po svome.

Kylie Jenner (19) i dalje pruža uvid u svoje tjelesne detalje, Kendall (20) se hvali skupim predmetima koje posjeduje, a Rob Kardashian (29) i Blac Chyna (28) nastoje promovirati svoje reality karijere.

Čovjek se zapita, jesu li, od silne samozaljubljenosti, opće pročitali da im je sestra opljačkana?!

Kopirati
Drag cursor here to close