Programski koncert

Doživite 80-te uz Mostar Rock School

Lifestyle / Flash | 24. 02. 2016. u 17:29 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 25. veljače  Muzičkom centru Pavarotti sa početkom u 20:30 sati, Mostar Rock School će predstaviti treći po redu programski koncert u sklopu školske 2015/2016 godine.

Programski koncerti prezentiraju rezultate Session bands programa u sklopu kojeg polaznici kreiraju glazbu na zadatu temu i u zadatom vremenskom okviru. Iz kruga u krug stvaraju se nove bend formacije koje rade na novim zadacima, tako da svaki programski koncert donosi nešto novo.

U sklopu jedne godine, škola predstavi pet tematskih koncerata koji predstavljaju rad i program škole, a kroz Session bands program formira se preko 50 bend formacija i isto toliko autorskih uradaka.

''U četvrtak predstavljamo rezultate trećeg tematskog 40-dnevnog ciklusa, u sklopu kojeg je formirano 12 bendova, a zadata tema je muzika '80tih. Za vas sviramo obrade hitova iz 80-ih, ali i autorska djela koja podsjećaju na ovaj period. Najbolji autorski uradak/izvedba bit će nagrađen snimanjem, tako da koncert ima i kompetitivni aspekt'', rečeno je iz Mostar Rock Schoola.

Ulaz je slobodan.

Za više informacija o Mostar Rock School posjetite www.mostarrockschool.org.

Kopirati
Drag cursor here to close