Samo jedan dan

Došao, vidio, otišao: Jay-Z i društvene mreže

Samo dan nakon što je napravio profil na Instagramu, reper je odlučio da to ipak nije za njega te je obrisao profil. Na njega je uspio staviti samo jednu fotografiju - plakat za film "The Harder They Fall".
Lifestyle / Flash | 08. 11. 2021. u 17:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je na Instagramu u vrlo kratkom vremenu prikupio nešto više od dva milijuna pratitelja, glazbenik Jay-Z ipak je odlučio da ova društvena mreža nije za njega.

I dok se Jay-Z godinama držao podalje od Instagrama, njegova supruga Beyonce revno je skupljala pratitelje. Zato je njegov dolazak na tu društvenu mrežu prije nekoliko dana bio potpuni šok za njegove i njezine obožavatelje.

Jay-Z tako je postao prva osoba koju Beyonce prati na Instagramu i u vrlo kratkom vremenu je skupio nešto manje od dva milijuna pratitelja.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Ipak, reper je poznat po tome što nije baš aktivan na društvenim mrežama, stoga ne čudi njegova odluka da one ipak nisu za njega. Naime, samo dan nakon što je napravio profil na Instagramu, reper je odlučio da to ipak nije za njega te je obrisao profil. Na njega je uspio staviti samo jednu fotografiju - plakat za film "The Harder They Fall", prenosi Glorija.hr.

Riječ je o nadolazećem kaubojskom filmu na Netflixu, čija radnja govori o crnim kaubojima koji su uistinu postojali u američkoj povijesti, a Jay-Z je producent na projektu u kojem glume Jonathan Majors, Idris Elba i Regina King.

Iako se približavao brojci od čak dva milijuna pratitelja, to se čini kao prava sitnica u usporedbi s 216 milijuna ljudi koji prate Beyonce.

Nakon što je nedavno primljen u Rock and Roll Hall of Fame, Jay-Z je tvitao i našalio se na račun svog prisustva na društvenim mrežama.

"U svom silnom uzbuđenju nisam uspio nagraditi i priznati JAZ-O-a, on je bio heroj rodnog grada koji je san učinio opipljivim. Hvala ti dobri čovječe... u redu, dozvoli mi da izgubim ovu lozinku na još godinu dana. Hvala vam još jednom", napisao je reper na Twitteru, iz čega se može iščitati na mu ni ova društvena mreža nije baš mila.

Kopirati
Drag cursor here to close