Broji se sitno :)

Donosimo detalje Međunarodnog ljetnog karnevala u Čapljini

Lifestyle / Flash | 10. 08. 2016. u 07:31 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turistička organizacija ''Čapljinka'' iz Čapljine i Općina Čapljina već osamnaestu godinu zaredom organiziraju tradicionalni Međunarodni ljetni karneval na kojemu će sudjelovati mnogobrojne skupine iz cijele Bosne i Hercegovinei inozemstva, uz sadržajan zabavni program.

Riječ je o izuzetnoj manifestaciji međunarodnog karaktera, jedinstvenoj u Bosni i Hercegovini, s obzirom da je Čapljina član Udruženja karnevalskih gradova Europe (FECC) sa ovako drugom tradicijom još od 1998. godine.

Do čapljinskog Međunarodnog ljetnog karnevala broji se stino, a pripreme su već u završnoj fazi.

Već je poznato da će u goste u karnevalskoj noći zabavljati Maja Šuput i grupa Enjoy, a Bljesak.info doznaje kako je kraljicom karnevala proglašena devetnaestogodišnja Čapljinka Gabriela Merdžan.

Program će ove godine započeti već u petak, 19. kolovoza, kada će u Cafe baru ''Astorija'' biti održan Karneval party.

U subotu, 20. kolovoza, karnevalske skupine okupit će se u 12.00 sati na kupalištu ''Jaz'', a u 17.00 sati bit će upriličen prijam predstavnika karnevalskih grupa i gostiju kod načelnika općine Čapljina dr. Smiljana Vidića u zgradi Općine.

Povorka će u 19.00 sati krenuti u svečani mimohod čapljinskim ulicama, a u 20.00 sati na redu je predstavljanje svih sudionika karnevalske povorke na pozornici na Trgu kralja Tomislava.
Kraljica karnevala bit će proglašena u 21.00 sat, što će biti popraćeno svečanim vatrometom, a u 21.30 sati slijedi koncert Maje Šuput i grupe Enjoy, dok će after party biti održan u Absolute clubu u Čapljini.

Bljesak.info i ove je godine jedan od glavnih medijskih pokrovitelja Međunarodnog ljetnog karnevala u Čapljini.

Kopirati
Drag cursor here to close