Milanskoj bolnici

Donatella Versace donirala 200.000 eura za borbu protiv virusa

"U ovakvim trenucima važni su zajedništvo i potpora. No potrebno je pomoći i svima onima koji su na prvim linijama borbe protiv bolesti te se svakodnevno trude spasiti stotine života"
Lifestyle / Flash | 16. 03. 2020. u 12:49 Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Donatella Versace i njezina kći Allegra milanskoj bolnici San Raffaele donirale su 200.000 eura da bi pridonijele borbi protiv koronavirusa.

Kreativna direktorica modne kuće Versace, Donatela (67) i njezina kći Allegra (33) veliku svotu novca doniraju Odjelu za intenzivnu skrb milanske bolnice San Raffaele koja vapi za pomoći zbog golemog broja pacijenata koji se ondje liječe od posljedica koronavirusa.

"U ovakvim trenucima važni su zajedništvo i potpora. No potrebno je pomoći i svima onima koji su na prvim linijama borbe protiv bolesti te se svakodnevno trude spasiti stotine života", rekla je modna dizajnerica, a prenosi britanski Harper's Bazaar.

"Zbog toga smo Allegra i ja odlučile donirati novce Odjelu intenzivne skrbi bolnice San Raffaele u Milanu. Naša su srca i misli uz sve pogođene ovom bolešću, uz sve liječnike i medicinsko osoblje koje posljednjih tjedana neprekidno i nesebično radi, nastojeći učiniti najviše što može za naše najmilije."

"Ovo je vrijeme u kojemu kao društvo moramo biti ujedinjeni i voditi računa jedni o drugima", napisala je.

Italija je druga najpogođenija zemlja epidemijom koronavirusa nakon Kine, u kojoj se bolest pojavila krajem prošle godine. Širenje bolesti zasad ne pokazuje znakove usporavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close