Dobra zabava i piće

Domaći štimung na Lord Somersby's Bridge-u uz Pochko i New Primitives

Lifestyle / Flash | 15. 08. 2016. u 13:04 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolja gradska zabava, najavljena na Lord Somersby's Bridge-u, uveliko traje! Lord nudi svoje gostoprimstvo svima koji su u potrazi za dobrom zabavom uz vrhunsko piće, glazbu i nagradne igre!

Počelo je u petak, nastupom subotičkog benda Perpetuum Mobile koji je zagrijao publiku i sjajno ih pripremio za vikend u okviru kojeg je prvu noć na For The Hunters Stage-u svirao Nebojša Saitović i orkestar iz Niša, Crne Mambe, dok se u nedjelju na čuvenom mostu zabava nastavila uz rasplesanu funk četvorku iz Bihaća, sastav The Babe Barbarella.

Večeras Lord će ugostiti poznati sarajevski bend Pochko & New Primitives. Predvodi ga Nedžad Podžić Pochko, bivši član kultnog benda Zabranjeno pušenje, a sviraju stvari koje su nastale u okviru 'New Primitives' pokreta.

Večeras, između ostalog, slušaju se hitovi Zabranjenog pušenja, Elvisa J. Kurtovića, Bombaj i Štampe... Malo 'domaćeg štimunga' na mostu za sve Sarajlije, ali i brojne goste i turiste grada.

Sutra je definitvno noć za ples, jer na repertoaru Lord Somersby's Bridge-a je Salsa night.

Najpopularniji društveni ples, koji počiva na latino ritmu, a vuče korijen iz New Yorka, u glavnom bh. gradu bit će povod još jedne lude ljetne noći.

Srijeda veče rezervirana je za jednog od najboljih saksofonista u regiji koji dolazi iz Hrvatske, Jakša Jordes &DJ. Kralj saksofona, kako ga nazivaju, na domaćoj house sceni ujedno je i kompozitor house i pop glazbe.

Četvrtak navečer nastupa Tanja Jovićević &Oktobar 1864. Pjevačica koja je karijeru gradila u grupi Oktobar 1864, a kasnije kroz obrade stranih jazz pjesama, pjesama grupe EKV, ali i svojih starih hitova, na For The Hunters Stage-u nastupit će sa svojim novim kolegama s kojima zajedno djeluje od 2014. godine.

Virovitički pop rock sasatav Vatra biti će Lordovi gosti u petak navečer. Na sceni su prisutni skoro 20 godina, a Porin za pjesmu Tremolo koju izvode sa Damirom Urbanom, jedna su od posljednjih uspješnica karijere.

Posljednju noć na Lord Somersby Bridge-u nastupa srbijanski glazbenik i producent, Milan Stanković poznatiji pod pseudonimom SevdahBABY, koji voli u svojim nastupima miksati različite glazbene kulture, od balkanskog folka do urbane klubske svirke.

Ovaj repretoar potvrđuje samo jedno: od ukupno 14 sarajevskih mostova samo jedan nudi nevjerojatnu zabavu!

Na Lord Somersby's Bridge-u dobar provod uz glazbu garantiraju i pivski brendovi kompanije Carlsberg, uključujući svakako i tri neodoljiva cider okusa: Somersby borovnica, jabuka i kruška.

Nezaboravno iskustvo s mosta, koje podrazumjeva i različite nagradne igre, posjetitelji mogu ovjekovječiti besplatnom fotografijom s najboljima prijateljima, u okviru zanimljive aktivacije brenda Somersby #Let's friendsie.

Ulaz na Lord Somersby's Bridge je besplatan do ponoći, dok se u provodu dalje, do u sitne noćne sate, može uživati plaćanjem ulaznice od 5 KM. Svaki dan Lord Somersby šalje i svoj oldtimer u obilazak top lokacije grada i svojim izabranicima dijeli pozivnice za narednu večer.
Ne propustite svoje ljetne večeri na Lord Somersby Bridge-u!

Kopirati
Drag cursor here to close